PAD Avantaj - un nou produs de asigurare a locuintelor, lansat de Carpatica Asig
Incepand cu 1 iunie 2012, Carpatica Asig va derula Campania PAD Avantaj, campanie care promoveaza cel mai atractiv produs de pe piata asigurarilor de locuinte: PAD Avantaj.

Produsul se caracterizeaza prin complexitate, acoperind o serie de riscuri care ofera o siguranta reala proprietarului locuintei:

- riscuri standard asigurate: Cutremur, Inundatii, Alunecare de teren

- riscuri suplimentare asigurate gratuit de Carpatica Asig: inundatie, incendiu, trăsnet, explozie, cădere de corpuri, fenomene atmosferice, izbire de către vehicule,  greutatea stratului de zăpadă/gheată, avalanşă, apă de conductă, furt, vandalism, bunuri (in limita a 10% din suma asigurata pentru locuinta).

Unicitatea acestui produs este completata de introducerea in polita PAD Avantaj a asigurarii de raspundere civila, precum si de posibilitatea includerii in asigurare a anexelor gospodaresti. PAD Avantaj este o polita cu conditii de asigurare explicite, din care clientul intelege cu adevarat de ce acoperiri beneficiaza si in ce termeni.

“Prin PAD Avantaj le oferim clientilor nostri o alternativa de protectie complexa, pe masura nevoilor acestora, la preturi atractive, cotatia de prima fiind de 0.1% din valoarea asigurata a locuintei. Astfel, pentru o locuinta de 20.000 de euro, polita va fi in valoare de 20 de euro, pentru o locuinta de 30.000 de euro, polita va fi in valoare de 30 de euro, tarifele crescand proportional cu valoarea asigurata.“ a declarat Adela Abrudan, presedinte al Consiliului de Administratie al Carpatica Asig.

Campania se desfasoara pana la 31 august 2012.

CARPATICA ASIG a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB.

In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea in CARPATICA ASIG- parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzand astfel cerintele pietii privind serviciile financiare integrate.  
Compania are peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).