Zilele Carierei in Imobiliare - Century 21 recruteaza 35 de consilieri imobiliari din Sectoarele 2 si 3
Zilele Carierei în Imobiliare, târgul de job-uri organizat bianual de CENTURY 21 România, a ajuns la a VIII-a editie. Pe 8 si 9 iunie, toti cei care doresc să-si înceapă o carieră în cadrul celei mai puternice retele din domeniul imobiliar la nivel mondial sunt asteptati la sediile agentiilor CENTURY 21 Titan Park (Str. Baba Novac 19A, clădirea Belvedere) si CENTURY 21 Ovidiu Cristescu (Blvd. Chisinău 6-8, clădirea Miramar).

„Târgul Zilele Carierei în Imobiliare a devenit deja o traditie, iar anul acesta deschidem noi oportunităti profesionale celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu”, a declarat Cătălin Scripcaru, Presedintele CENTURY 21 România, francizorul Master pentru tara noastră. „Această a VIII-a editie aduce o serie de noutăti, prin faptul că, pentru prima dată, sunt preferate persoanele fără experientă în domeniu, dar care îsi doresc o carieră pe termen lung si de succes în imobiliare. CENTURY 21 asigură un program de pregătire profesională la cele mai înalte standarde internationale în domeniu, la finalul căruia fiecare candidat va fi apt pentru o carieră de succes în care veniturile anuale se situează la 20.000 euro net. Căutăm persoane motivate, dornice să învete si să pună în practică un model de consiliere imobiliară orientat spre clienti si bazat pe un solid Cod de Etică si Conduită”, a completat Cătălin Scripcaru.

Pentru această editie sunt disponibile 35 de posturi de consilieri imobiliari din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei, pentru care experienta anterioară nu este necesară. Profilul consilierului imobiliar căutat include câteva elemente cheie: să aibă vârsta cuprinsă între 23 si 40 de ani, domiciliul în zonele Titan, Pantelimon sau Aviatiei si să aibă deschidere spre învătare si disponibilitatea de a lucra full-time. CENTURY 21 România caută persoane cu excelente abilităti de comunicare, având capacitatea de a initia si sustine relatii sociale si parteneriate productive. Amabilitatea, inovativitatea si perseverenta se numără printre calitătile care vor diferentia candidatii.

Vizitatorii târgului vor avea oportunitatea de a fi intervievati pe loc de către reprezentantii Retelei. În agentia CENTURY 21 Titan Park, candidatii se vor putea întâlni cu Cătălin Scripcaru, Presedintele CENTURY 21 România, Gabriel Alexandru, Vicepresedintele CENTURY 21 România, Daniel Păun, Research & Education Manager, si cu toti ceilalti membrii ai echipei. Persoanele care vor vizita agentia CENTURY 21 Ovidiu Cristescu vor avea ocazia de a se întâlni chiar cu proprietarul acesteia, Ovidiu Cristescu.

Târgul „Zilele Carierei în Imobiliare” se va deschide oficial vineri, 8 iunie, la ora 14.00, iar vizitatorii sunt asteptati până la ora 20.00. În cea de-a doua zi, sâmbătă, 9 iunie, agentiile CENTURY 21 participante vor avea portile deschise între orele 10.00 si 17.00. Programul complet al evenimentului este prezentat la finalul acestui comunicat.

Persoanele selectate vor participa la cursuri de training în vânzări si etică profesională. Acestea vor fi urmate de seminarii si programe de educatie continuă, teoretică si practică.

Sistemul de dezvoltare a carierei marca CENTURY 21 combină training-uri pentru dezvoltarea abilitătilor, planificare a business-ului, coaching si mentoring, cu cele de dezvoltare personală. La nivel mondial, programul de pregătire Century 21 Real Estate LLC este unul dintre cele mai apreciate programe de training, fiind recunoscut în topuri de specialitate precum „Top Training 125”, realizat de publicatia americană „Training Magazine”.

Reteaua CENTURY 21 practică un sistem diferit în relatiile cu clientii, comparativ cu situatia actuală a pietei în care ambii clienti, atât vânzătorul cât si cumpărătorul, sunt comisionati de către agentii imobiliari ce practică sistemul de intermediere. În acest sistem, agentii nu negociază pretul tranzactiei în favoarea niciunui client, scopul fiind doar încheierea tranzactiei prin mediere. Consilierii CENTURY 21 lucrează doar în sistem de reprezentare a intereselor clientilor, negociind pretul doar în favoarea clientului lor, a unei singure părti dintr-o tranzactie imobiliară: vânzătorul sau cumpărătorul.

Program „Zilele Carierei în Imobiliare”

Vineri, 8 iunie

14.00 - 14.30 Welcome coffee
14.30 - 15.30 Prezentare video „Cariera în imobiliare"
15.30 - 16.00 Meet the team

18.00 - 18.30 Welcome coffee
18.30 - 19.30 Prezentare video „Cariera în imobiliare"
19.30 - 20.00 Meet the team

Sâmbătă, 9 iunie:

10.00 - 10.30 Welcome coffee
10.30 - 11.30 Prezentare video "Cariera în imobiliare"
11.30 - 12.00 Meet the team

15.00 - 15.30 Welcome coffee
15.30 - 16.30 Prezentare video „Cariera în imobiliare"
16.30 - 17.00 Meet the team


Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul CENTURY 21. Reteaua este alcătuită din aproximativ 7.600 de agentii imobiliare, pentru care lucrează circa 112.000 de specialisti, în 71 de tări si teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Reteaua CENTURY 21 din România cuprinde la ora actuală 3 agentii detinute si operate în mod independent, în Bucuresti, ce oferă servicii imobiliare la standarde internationale, precum si o divizie de cercetare si evaluări imobiliare. Proprietătile promovate de Reteaua CENTURY 21 sunt disponibile pe portalul www.century21.ro.