Raiffeisen Bank le ofera studentilor excursii in toata Europa
Studentii care isi fac card la Raiffeisen Bank pana in 10 iunie 2011 pot castiga o excursie prin intreaga Europa.

Cele doua premii oferite de Raiffeisen Bank constau in cate 1500 de euro si un permis de tren cu calatorii nelimitate timp de 22 de zile in 30 de tari europene, valabil pentru doua persoane. Tarile in care poate fi folosit permisul sunt Franta, Marea Britanie, Elvetia, Austria, Germania, Spania, Portugalia, Grecia si Italia, iar in ultimele doua state permisul poate fi folosit si la traversarile cu feribotul.

“Este vorba despre planificarea unei excursii fara sa existe o destinatie precisa, fiecare isi poate face propriul traseu prin Europa asa cum doreste. In acelasi timp este insa si un exercitiu de educatie financiara. Studentii vor trebui sa isi planifice un buget pentru calatoria lor: cat vor putea cheltui si pe ce anume”, a declarat Magda Sandulescu, Director Directia Management Pasive, Raiffeisen.

Studentocardul este un card de debit oferit gratuit de Raiffeisen Bank studentilor. Taxa de emitere si comisionul lunar de administrare sunt 0. In plus, cardul ofera acces gratuit si non-stop la Internet Banking prin Raiffeisen Online si poate fi folosit fara nici un comision la oricare dintre cele peste 1.000 de bancomate sau 540 de agentii ale Raiffeisen Bank din intreaga tara. Cardul este valabil si in strainatate.

Studentii pot sa-si deschida si un cont de economii Super Acces Plus, fara a plati vreo taxa de deschidere sau inchidere a contului si nici pe cea de administrare lunara. Contul de economii Super Acces Plus ofera o dobanda de pana la 5,5% la lei si 2,25% la euro si acces nelimitat la banii din cont. Altfel spus, banii pot fi retrasi sau depusi in cont oricand fara ca dobanda sa fie afectata, pentru ca aceasta se calculeaza zilnic si se capitalizeaza lunar in cont.

Studentocardul este disponibil in 3 variante de design, fiecare dintre ele reprezentand un hobby din viata studenteasca: sport, muzica, calatorii.

La concurs participa automat toti studentii care isi fac un Studentocard in perioada 15 martie 2011 – 10 iunie 2011. Mai multe detalii despre promotie pot fi aflate pe site-ul Raiffeisen Bank sau pe conturile dedicate StudentBank de pe Facebook si Twitter.

Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.