Capital Activ, un nou produs lansat de UniCredit Tiriac Bank si ERGO Asigurari de Viata

UniCredit Tiriac Bank a lansat un nou produs impreuna cu ERGO Asigurari de Viata, Capital Activ, un produs financiar care imbina într-un mod fericit componenta investiţională cu protecţia oferită de o asigurare de viaţa.

Produsul asigura garanţia a 100% din capitalului investit si un randament suplimentar garantat de 42% la maturitate, de catre UniCredit S.p.a Milano.
Modalitatea de plata in cazul Capital Activ este prima unica, valoarea acesteia fiind de minimum 3.000 de euro. Perioada de subscriere este cuprinsa intre 01.04.2011 si 30.06.2011 (inclusiv), cu posibilitatea modificării în functie de atingerea plafonului de subscriere. Începutul asigurării este data de 01 a lunii următoare datei de achiziţie, iar data de maturitate a asigurării este 01.07.2021.

Noul produs ERGO Capital Activ le poate conferi celor asigurati linistea binemeritata pe intreaga durata a contractului. Astfel, in cazul decesului persoanei asigurate, beneficiarii desemnati vor incasa minimum 110% din suma investita sau valoarea contului de investitie, daca aceasta este mai mare.

Persoana Asigurata poate avea intre 16 ani si 60 ani la intrarea în asigurare, Investiţiile se fac in obligaţiuni senior emise de UniCredit Spa Milano si sunt tranzacţionate pe Bursa din Luxemburg, ERGO Capital Activ reprezintă o alternativă solidă la dobânzile oferite clientilor de produsele de economisire comparabile, cu dobanzi fixe.

Avantajele produsului: Garantarea la maturitate a 142% din capitalul investit oferita de UniCredit SPA Milano; Gestionarea profesionista a activelor de către UniCredit SPA Milano; Posibilitatea de a vinde înainte de termen la valoarea de piaţa curentă; Pentru protecţia celor dragi, asigurare de viaţa de 110% din prima unică în caz de deces din orice cauză; Pentru asigurarea de viaţa, ERGO Asigurări de Viaţa SA nu solicită examinare medicală (pentru sume de sub 750.000 Euro, persoane care s-au declarat clinic sănătoase); Despăgubirile şi sumele obţinute din asigurările de viaţa nu sunt supuse impozitării, conform legislaţiei în vigoare; Investiţie minimă de doar 3.000 EURO, Primă Unică; Vârsta minimă a Persoanei Asigurate între 16 şi 60 de ani la începutul contractului; Vârsta maximă a Persoanei Asigurate la maturitatea contractului este de 70 ani; Persoana Asigurată poate fi diferită faţă de persoana care investeşte; Beneficiarii sumei asigurate pot fi schimbaţi pe parcursul contractului; Suma asigurată se poate împărţi către mai mulţi beneficiari; Încrederea oferită de colaborarea a două mari grupuri financiare europene de top - UniCredit şi ERGO.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală si de Est si unul dintre cele mai mari din Europa. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 517.000 clienti activi prin intermediul a 235 de sucursale. În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate si servicii si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Partner.

ERGO Asigurari de Viata SA este subsidiara locala a grupului german de asigurari ERGO. Cu un volum de prime brute subscrise de peste 19 mld. euro, ERGO este unul dintre cele mai importante grupuri europene de asigurări. Pe plan mondial, ERGO este prezent in peste 30 de ţări din Europa şi Asia. ERGO este membru al Grupului Munich RE, companie de reasigurari de talie mondiala, avand o participare la capitalul ERGO de 99,69%.