RCA Ieftin se extinde in afara Bucurestiului, cu o agentie in Buzau
Pintilie Broker de Asigurare (PBA) se orienteaza de anul acesta catre dezvoltarea în afara Capitalei, unde detine deja 10 locatii situate în puncte cheie, precum Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit si în centrele comerciale Grand Arena Berceni (2 agentii) si AFI Palace Cotroceni.

Buzau este primul oras din tara în care a fost deschisa prima agentie, functionala începând cu aceasta saptamâna. Aceasta este localizata pe artera principală care traverseaza orasul de la nord la sud, fiind parte din drumul european E85.

Noutatea pe care o aduce PBA în Buzau este livrarea gratuita si rapida a politei, la domiciliu, dupa comanda ferma pe internet, la solicitarea clientilor.

"Am primit semnale clare că posesorul auto din tara nu este atât de răsfătat cu preturi mici si livrare promptă precum este cel din Bucuresti. Unul dintre cele mai active orase la comenzile pe internet de pe site-ul nostru este Buzaul. De aceea, am hotărât să deschidem aici prima agentie si, pe viitor, în orice oras în care va fi nevoie de serviciile noastre”, declară Alexandru Pintilie, administrator delegat Pintilie Broker de Asigurare.

Programul de functionare al agentiei RCA Ieftin din Buzau este de luni până vineri de la 9.00 la 18.00 si sâmbăta de la 9.00 la 15.00. Online, agentia este disponibilă la adresa www.rca-ieftin.ro sau buzau @ asiguratorii.ro si telefonic la numarul 0338 401 180.

Pintilie Broker de Asigurare intermediaza la această data toate tipurile de asigurari non-viata. Între acestea, amintim asigurarile auto (RCA si CASCO), asigurarile de locuinte (obligatorii si facultative) si, mai nou, asigurari medicale de călătorie în străinătate si CMR.

Pintilie Broker de Asigurare este cel mai important jucator de pe piata de asigurari on-line din România prin aplicatia www.rca-ieftin.ro.

Conform www.trafic.ro, anul trecut www.rca-ieftin.ro a înregistrat peste 700.000 de vizitatori unici care s-au informat cu privire la tarifele politelor RCA.

În 2010, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise în valoare totala de 23,15 milioane lei.