Asigurarea locuintei in 3 rate fara dobanda, cu Bonus Card
Garanti Bank ofera posesorilor de carduri de credit Bonus Card posibilitatea de a achita asigurarea de locuinta in 3 rate fara dobanda in perioada 15 iunie – 15 iulie 2011. Oferta este valabila pentru orice tip de asigurare de locuinta, obligatorie sau optionala, si se aplica platilor efectuate cu cardul de credit Bonus Card la orice companie de asigurari, indiferent de terminalul POS utilizat.

„Prin aceasta oferta ne dorim sa incurajam utilizarea cardului de credit Bonus Card pentru plata unui serviciu de care fiecare dintre noi ar trebui sa beneficieze: asigurarea locuintei. In urma esalonarii acestor plati in 3 rate fara dobanda, posesorii Bonus Card vor avea la dispozitie o suma mai mare din limita de pe cardul de credit pentru cheltuieli legate de vacanta de vara sau alte achizitii personale”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

In plus, cei care nu au inca un card de credit Bonus Card, dar care doresc sa beneficieze de multiplele facilitati oferite la cumparaturi, pot solicita un card de credit si castiga in acelasi timp un telefon mobil daca se numara printre primele 5000 de persoane cu cerere aprobata pentru Bonus Card in perioada 7 iunie – 30 septembrie 2011. Totodata, pentru a intra in posesia telefonului mobil, posesorii de card trebuie sa efectueze o tranzactie de minimum 100 RON cu Bonus Card pana la 30 noiembrie 2011.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de Garanti Bank accesand www.garantibank.ro, www.bonuscard.ro, sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie) sau trimitand un e-mail la adresa contact @ garantibank.ro.

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 200.000. Banca detine o retea de 75 de agentii, 170 ATM-uri si peste 7400 terminale POS.