Pizza Sun - un nou sortiment de pizza lansat de Pizza Hut, potrivit pentru zilele calduroase de vara

Pizza Sun, o nouă combinaţie surprinzătoare de la Pizza Hut, aduce prospeţimea salatei în mijlocul blatului delicios de pizza. Noul produs de la Pizza Hut are centrul blatului decupat şi înlocuit cu un bol de salată acompaniată de grisine cu parmezan. 

„Pizza Hut este renumită pentru inovaţiile şi combinaţiile surprinzătoare. Vara acesta ne-am gândit să oferim clienţilor noştri un sortiment de pizza potrivit pentru zilele călduroase de vară. Astfel, am creat o combinaţie fresh punând în mijlocul delicioasele blaturi Pizza Hut, o salată proaspătă şi topping-uri uşoare, cu multe legume”, a explicat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pizza Sun este disponibilă în restaurantele Pizza Hut până pe 23 august, într-o combinaţie de vară, cu patru toppinguri diferite Tuscany, Chicken Supreme, All Cheese, Chorizo, salată proaspătă şi o limonadă răcoritoare la preţul de 29,90 lei.Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în  1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine nouă restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti şi Timişoara. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.