Dobanda redusa la 14,9% pentru cardurile de credit Millennium Bank, in primele 6 luni de la emitere

Millennium Bank reduce dobânda anuală pentru cardurile de credit la 14,9% pentru primele şase luni de la emiterea cardului, atât pentru retragerile de la bancomate, cât şi pentru tranzaciile la comercianţi. Clienţii pot beneficia de această facilitate aplicând pentru un nou card de credit Visa Classic sau Visa Gold. În plus, banca a redus dobânzile standard care se aplică după primele şase luni, la 22% pe an pentru cardurile de credit Visa Gold şi la 28% pentru Visa Classic. Aceste dobânzi sunt valabile atât pentru tranzacţiile la comercianţi, cât şi pentru retragerile de la ATM-uri.

De asemenea, clienţii pot primi 100 de lei bonus dacă îşi deschid un Depozit Chibzuit de Vacanţă – care oferă o dobândă de până la 6,5% pentru economiile în lei pe trei luni – sau contractează un Credit de nevoi personale ori un Credit de investiţii imobiliare până pe 30 septembrie 2013 şi apoi achiziţionează un card de credit pe care îl activează în termen de 90 de zile.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro şi în sucursale.

Aceste noi caracteristici completează beneficiile cardurilor de credit Millennium Bank, care includ facilitatea Rate cu Dobândă Zero pentru cumpărături efectuate la orice comerciant din ţară şi din străinătate, lansată în premieră pe piaţa din România. Clienţii nu sunt restricţionaţi la o anumită reţea de comercianţi parteneri şi pot accesa această facilitate la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianţi din 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa. În plus, banca răsplăteşte cu un bonus de 50 de lei toţi deţinătorii de carduri de credit care recomandă noi clienţi pentru acest produs, precum şi persoanele recomandate care achiziţionează carduri de credit.

Clienţii care aplică pentru carduri de credit Millennium Bank au şi opţiunea de a refinanţa un card de credit şi/sau un descoperit de cont de la alte bănci, cu numai 12% dobândă anuală.

De asemenea, clienţii băncii mai beneficiază de reduceri de până la 30% pentru toate cardurile de debit şi de credit la plata bunurilor şi serviciilor achiziţionate de la comercianţii parteneri ai băncii, prin intermediul Programului Discount.