Facilitati speciale oferite evaluatorilor care sunt clienti Libra Internet Bank

Cei 4365 de evaluatori autorizati si 348 de societati de evaluare inregistrate la ANEVAR sunt interesati de cost-eficienta operatiunilor bancare de mare valoare si de rapiditatea accesului la fondurile proprii, chiar si de la distanta, precum si de surse suplimentare de finantare a investitiilor lor. De la inceputul anului 2013, Libra Internet Bank ofera o gama completa de solutii financiare pentru evaluatori si companii de profil, cuprinzand bonus la economisire, produse de finantare, carduri si serviciul modernizat de Internet Banking.

„Metodele de documentare si de lucru ale evaluatorilor se bazeaza mult pe mijloace electronice, iar in dezvoltarea afacerilor, ei au nevoie de o abordare bancara particulara, pe care noi am inteles-o. Fiindca avem in comun Internetul si viteza de reactie, Libra Internet Bank le da posibilitatea evaluatorilor sa isi transfere in mediul online aproape toate operatiunile bancare non-cash si sa isi scada costurile si consumul de timp, prin Internet Banking”, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Concret, optand pentru operarea online la Libra Internet Bank, expertii si societatile de evaluari beneficiaza de o modalitate de conectare moderna si comoda prin sms, fara token sau alte dispozitive costisitoare, fara taxa de activare si fara taxa de abonament lunar, iar comisioanele online sunt cu circa o treime mai mici decat in sucursale. Diversitatea operatiunilor posibile prin aplicatia online cuprinde plati, constituire/spargere depozite, schimburi valutare la curs standard si negociat, activarea / dezactivarea cardurilor pentru utilizare online, vizualizarea de acte, grafice de rambursare, blocaje pe cont, rapoarte variate, iar soldurile si extrasele de cont sunt actualizate in timp real dupa fiecare operatiune.

Evaluatorii pot economisi pe card LIBRA GOLD, cu o dobanda avantajoasa acordata de banca pentru solduri de peste 500 RON. Firmele de evaluari au la dispozitie cardul LIBRA BUSINESS, cu ajutorul caruia isi pot gestiona rapid si sigur cheltuielile companiei si pot defini limite zilnice diferite pentru fiecare detinator. Posesorii cardurilor emise de Libra Internet Bank au acces la fondurile proprii prin peste 200 de bancomate ale retelei Euronet din 30 de judete, care aplica aceleasi conditii financiare ca la cele 38 de ATM-uri ale bancii. 

Totodata, economisirea este bonificata suplimentar de Libra Internet Bank pentru societatile de evaluare, evaluatorii ca persoane fizice si membrii familiilor lor, acestia primind un bonus de 0,25% p.a. la dobanda standard pentru depozite in RON, EUR sau USD, la termen, cu plata la scadenta.

Iar pentru companiile care isi incep sau isi dezvolta afacerile in domeniul evaluarii imobilelor, echipamentelor si altor bunuri, Libra Internet Bank a creat produse dedicate, precum creditul e-Valuator pentru investitii sau activitate curenta in RON, EUR sau USD, rambursabil in rate egale ori descrescatoare, in maxim 25 de ani in cazul investitiilor sau in maxim 7 ani daca este contractat pentru activitate curenta. La acordarea creditului, banca ia in calcul incasarile societatii, nu profitul. In functie de valoarea garantiilor si de structura creditului, avansul poate sa nu fie necesar sau sa fie solicitat intr-un procent de pana la 20%. Nu sunt necesare garantii reale pentru sume sub 30.000 RON, iar pentru valori mai mari creditul poate fi garantat cu ipoteca mobiliara pana la 80.000 RON si, respectiv, cu ipoteca imobiliara. Banca poate acorda o perioada de gratie de maxim 6 luni la creditele de investitii.