Zona Pipera atrage companii ce doresc spatii de birouri moderne si facilitati pentru angajati

Zona Pipera devine din ce în ce mai mult o opţiune pentru companiile ce se află în căutarea unor spaţii de birouri moderne ce pot oferi un mix complet de facilităţi pentru angajaţi. Astfel, doar în ultima lună, Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucureştiului deţinut de fondul de investiţii Global Finance, a semnat două noi contracte.

Unul dintre noii clienţi ai Global City Business Park este Quintiles, lider la nivel mondial în servicii biofarmaceutice. Compania a ales relocarea birourilor din cadrul altui proiect situat tot în Nordul Bucureştiului, în zona Dimitrie Pompeiu.

Cel de-al doilea nou client Global City Business Park este Sport Depot, ce se numără printre cei mai mari retaileri de articole sportive la nivel regional. Acesta va deschide primul showroom din România, la parterul uneia dintre cele două clădiri din cadrul proiectului.

În total, cele două companii ocupă un spaţiu de circa 1.100 de metri pătraţi şi dispun de mai multe locuri de parcare.

Potrivit reprezentanţilor Global City Business Park, principalele motive pentru care cele două companii au ales să semneze un contract de închiriere sunt existenţa unor spaţii de birouri de clasa A cu o eficienţă ridicată, chiriile competitive şi costurile scăzute de mentenanţă, comparativ cu alte proiecte similare.

Un alt avantaj al proiectului îl reprezintă mixul de retail la care au acces angajaţii, în complex fiind disponibile un restaurant self service, un business lounge, un coffee shop, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, 2 ATM-uri şi un magazin Inmedio.