Sana cu visine si Sana cu soc si lamaie - doua noi sortimente in gama Napolact

Napolact continuă povestea de succes a îndrăgitei Sana. Două noi sortimente, Sana cu soc și lămâie și Sana cu vișine, vin să răcorească zilele de vară cu arome autentice, cunoscute și apreciate de români. Mai mult, Sana cu soc și lămâie aduce un gust unic în categoria produselor lactate, aflat printre preferințele multor generații. Noile sortimente mențin consistența delicioasă, cremoasă, a produselor pregătite cu grijă din lapte de calitate și aduc în plus gusturi aromate și pline de prospețime, care ne duc cu gândul la zonele pitorești din Ardeal, oriunde ne-am afla.

Disponibile în ambalaje noi, cu design vioi și prietenos, dar păstrând totodată elemente tradiționale, noile Sana au fost create pentru a fi savurate în orice moment al zilei - acasă, în pauza de masă, în serile liniștite sau oricând ne este poftă de ceva răcoritor și plin de gust.

Totodată, Napolact lansează și Sana ușoară, cu 0,9% grăsime, un produs unic ce combină gustul plăcut și textura catifelată a Sanei de la Napolact cu un nivel scăzut de grăsime, dedicată celor care își doresc produse dietetice, dar gustoase.

Noile produse sunt disponibile în magazine la un preț recomandat de 3,9 lei pentru Sana cu fructe și 3,4 lei pentru Sana ușoară.