Garanti Bank ofera posesorilor Bonus Card o luna in plus la perioada de gratie si 3 rate fara dobanda

Garanti Bank lansează campania „Colecționează vacanțe cu Bonus Card”, prin care posesorilor Bonus Card li se oferă o lună în plus la perioada de grație și trei rate fără dobândă la cumpărăturile în străinătate și la orice benzinărie din țară și străinătate, pentru a profita la maximum de vacanță. Valoarea tranzacției trebuie să fie de minimum 150 de lei pentru Bonus Card Classic, respectiv 300 de lei pentru Bonus Card Gold și Bonus Card Platinum.

În plus, pe lângă aceste beneficii, persoanele care aplică pentru un card de credit Bonus Card până pe 30 septembrie 2013 și efectuează o primă tranzacție de minimum 50 de lei, până la 3 noiembrie 2013, intră în tragerea la sorți săptămânală, prin care pot câștiga un troller de vacanță.

„Pentru că avem parte de o vară însorită, cu multe planuri de vacanță, Bonus Card vine în întâmpinarea celor care doresc să acumuleze experiențe plăcute în călătorii, îndeplinindu-le și de această dată visele. Cu o perioadă de grație prelungită și trei rate fără dobândă la cumpărăturile în afara ţării, singura grijă pe care clienții noștri o vor mai avea în vacanță va fi să aleagă cele mai frumoase suveniruri pentru cei dragi”, spune Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Bonus Card este un produs unic în România și cel mai complex instrument de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți.
Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o achiziție, atât în țară, cât și peste hotare, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua extinsă a magazinelor partenere Bonus Card. Mai mult, clienții pot opta pentru plăţile în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.

Pentru a profita de cele mai bune oferte și condiții, posesorii de card pot accesa www.bonuscard.ro de unde vor afla care sunt cele mai noi campanii pregătite împreună cu magazinele partenere, precum și www.promotie.bonuscard.ro, pagina dedicată campaniei.

Bonus Card este prezent într-o rețea diversificată de comercianți parteneri în toată țara, cu peste 5.000 de magazine.