SOILFIX - o noua gama de lianti hidraulici rutieri marca Lafarge

Lafarge România lansează SOILFIX, o gamă de lianți hidraulici rutieri performanți care se adresează constructorilor de drumuri, utilizată în cadrul lucrărilor de infrastructură, de la autostrăzi la drumuri tehnologice sau platforme industriale.

“Liantul SOILFIX, fabricat dintr-un amestec de compuși hidraulici, clincher de ciment Portland și var calcic, completează gama de lianți rutieri pe care Lafarge i-a lansat încă de anul trecut, oferind soluții moderne și eficiente de stabilizare a terenurilor de fundare, pentru o paletă largă de aplicații, inclusiv în condiții meteo nefavorabile”, spune Ghiulgian Miron, Product Development Manager in cadrul Lafarge România.

Procesul de pregătire a terenurilor pentru amplasarea construcțiilor inginerești – fie că este vorba despre drumuri tehnologice, platforme industriale sau sisteme rutiere - este foarte important, fiind hotărâtor pentru modul de realizare a construcției viitoare și pentru comportamentul acesteia în timp.

În completarea gamei de lianți rutieri, Lafarge a dezvoltat o serie de servicii complementare, precum: suport tehnic pentru elaborarea rețetelor, teste ale solului direct ”in situ”, kit-uri de îmbunătățire performanțe sol (repartizoare și stabilizatoare) sau parteneriate cu aplicatori ai produselor Lafarge.

”Lansarea noului produs se înscrie în viziunea noastră de a contribui la crearea de orașe mai bune”, spune Sonia Artinian, CEO Lafarge România. ”Orașe mai bune înseamnă și orașe mai bine conectate, cu o infrastructură inteligentă și durabilă. Oferta noastră integrată aduce dezvoltatorilor din infrastructură, pe lângă o gamă completă de produse performante, de la lianți rutieri, agregate și filer, la ciment și beton, și multiple avantaje, cum ar fi acoperirea națională, mobilitate și flexibilitate, suport și asistență tehnică, un mediu de lucru sigur și economii importante de timp.”