www.praktiker.ro - un nou website Praktiker la aniversarea de 11 ani in Romania
Praktiker aniversează 11 ani pe piața din România, prilej cu care a pregătit mai multe surprize pentru clienții săi. Astfel, la începutul lunii august 2013, retailerul de do-it-yourself a relansat platforma online www.praktiker.ro, punând la dispoziția utilizatorilor mai multe tool-uri utile pentru proiectele de amenajare. În plus, toți clienții Praktiker se vor bucura de promoții speciale și premii instant pentru cumpărăturile efectuate în magazine.
 
Noul site Praktiker – aplicații utile pentru proiectele de amenajări
 
În august, Praktiker România și-a relansat site-ul oficial într-o variantă mai prietenoasă și orientată spre nevoile clienților săi, dezvoltând în același timp și o versiune pentru mobil și tabletă. De acum, utilizatorii se pot bucura de aplicații speciale, care le vor ușura considerabil munca, un prim exemplu fiind calculatorul de materiale – foarte util în elaborarea listelor de cumpărături pentru proiectele DIY. De asemenea, vor avea la dispoziție și o galerie virtuală cu mii de produse de DIY și un ghid de amenajări, care îi va ajuta în alegerea și combinarea potrivită a articolelor pentru casă.
 
Pe site-ul Praktiker vor putea fi găsite toate ofertele și promoțiile aflate în desfășurare în magazinele retailerului german. În plus, va exista și o secțiune dedicată clienților fideli, unde aceștia își vor putea verifica statusul cardului și vor putea fi la curent cu toate ofertele care le sunt destinate.
 
”Relansarea site-ului este un proiect planificat de ceva vreme și ni s-a părut oportun să facem acest pas în contextul aniversării celor 11 ani de Praktiker pe piața din România. Noua versiune a site-ului a fost gândită ca un îndrumător pentru toți cei care doresc să-și construiască, să-și amenajeze sau să-și renoveze locuința și au nevoie de idei sau sfaturi. În plus, odată cu relansarea platformei online www.praktiker.ro, am inițiat și un concurs. Astfel, primii 1000 de utilizatori care o vor accesa vor primi automat vouchere de cumpărături în valoare de 20 lei, pe care le pot folosi în orice magazin Praktiker din țară”, a declarat Cornelia Gheorghe, Director de Achiziții Praktiker România.
 
11 ani pe piața din România
 
Pentru a marca momentul aniversar, Praktiker va lansa și o campanie dedicată clienților săi, sub deviza: ”Venit, cumpărat, câștigat!”. Astfel, toți cei care vor avea coșuri de cumpărături mai mari de 100 lei, în perioada 22 august – 11 septembrie, vor deveni instant câștigători în promoție. Printre cadourile oferite se numără tablete iPad 4, telefoane Samsung Galaxy Y, CEC-uri în valoare de 100 lei și 50 lei, precum și alte produse DIY (rulete, stropitori, prelungitoare cu trei prize, pelerine de ploaie, lanterne, suporturi pentru ziare și multe altele).