Inscrieri in competitia The Big Pitch, pana pe 23 august 2013, ora 17

Termenul de inscriere in competitia The Big Pitch se prelungeste, au anuntat organizatorii. "Incarca-ti filmuletul pana pe 23 august, ora 17.00 si ai sansa sa castigi marele premiu de 10.000 de euro! The Big Pitch 2013 - Te asteptam pe scena antreprenoriatului! Am prelungit perioada de inscrieri pe site-ul oficial al competitiei The Big Pitch – www.thebigpitch.ro pana pe 23 august 2013, ora 17.00! Prezinta-ti ideea intr-un filmulet de maxim doua minute si asigura-ti locul in Marea Finala".

Organizatorii amintesc si care sunt cei 3 pasi necesari pentru inscriere:

Pasul 1 sau Ideea - "E cel mai greu… Sa ai o idee geniala… Poate fi orice: de la un produs nou, un site, o intreprindere sociala, o aplicatie smartphone...Suntem deschisi in privinta ideilor!"

Pasul 2 sau Filmuletul de prezentare - "Inregistreaza un filmulet de 2 minute in care iti prezinti idea si incarca filmul pe www.thebigpitch.ro pana pe 23 august 2013, ora 17. E obligatoriu sa ne spui: care e ideea ta, cine o va cumpara si de ce, cat de mare e potentiala piata!"

Pasul 3 sau Anuntul - "Cel mai important: nu uita sa iti promovezi ideea! Vizitatorii site-ului vor vota online iar voturile lor vor face diferenta intre cine merge in Etapa a 2-a si cine nu – asa ca da de veste, folosind orice mijloc ai la dispozitie – Facebook, Twitter sau chiar discutii si evenimente!"

Mai e foarte putin timp pana la Marea Finala (5 septembrie 2013). "Doar zece norocosi vor avea ocazia sa intre in lupta pentru 10.000 de euro. Cinci dintre cele mai votate filmulete trec automat in finala. iar alte cinci - cele mai bune idei - vor fi alese de profesorii scolii ANTREMAN. Daca vrei si tu sa fii printre ideile premiate nu uita ca data limita de inscriere este 23 august 2013".

Pentru mai multe detalii sau inscriere se poate accesa www.thebigpitch.ro.

Sponsorii oficiali ai competitiei sunt EximBank si Phillip Morris International.

Competitia este organizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti, in cadrul proiectului ANTREMAN - Infiintarea scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.