Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena - creditul cu cea mai mica DAE din piata romaneasca de retail

KIWI Finance, liderul pieței de brokeraj bancar din România împreună cu Banca Italo Romena, anunţă lansarea Creditului imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena pentru achiziția de locuințe, care are cel mai mic cost din piață.

Creditul va fi oferit atât în lei cât și în euro, cu un avans de 25%. Rata de dobândă variabilă pentru creditele acordate în euro este cuprinsă între 4,48% și 4,88% în timp ce Dobânda Anuală Efectivă (DAE) calculată pentru un credit în valoare de 75.000 de euro variază între 4,88% și 5,15%, în funcție de durata creditului. În plus, clienții beneficiază de polița de viață oferită gratuit de către Bancă.

Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena intermediat de KIWI Finance se adresează atât persoanelor fizice care doresc să își achiziționeze o locuință în scop locativ, cât și celor interesate de investiții.

Exemple de calcul: 

Pentru un credit imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena cu o valoare de 75.000 de euro pe o perioadă de 10 ani, clientul va avea o rată lunară de 777 euro. DAE este de 4,88% și cuprinde rata de dobândă egală cu 4,48% (Euribor la 3 luni + marja 4,25%), comisionul de analiză de 200 euro și comisionul de administrare de 1,25% din valoarea acordată, care se percepe o singură dată la momentul acordării. Suma totală de plată la scadența contractului de credit va fi egală cu 94.326 euro. Asigurarea de viață a beneficiarului creditului este oferită gratuit de către Bancă, în timp ce costurile aferente asigurării imobilului, raportului de evaluare, înscrierii garanțiilor și costurile notariale sunt în sarcina beneficiarului creditului.

-Pentru un credit imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena cu o valoare de 75.000 de euro pe o perioadă de 20 de ani, clientul va avea o rată lunară de 484 euro. DAE este de 5,04% și cuprinde rata de dobândă egală cu 4,73% (Euribor la 3 luni + marja 4,5%), comisionul de analiză de 200 euro și comisionul de administrare de 1,25% din valoarea acordată, care se percepe o singură dată la momentul acordării. Suma totală de plată la scadența contractului de credit va fi egală cu 117.262 euro. Asigurarea de viață a beneficiarului creditului este oferită gratuit de către Bancă, în timp ce costurile aferente asigurării imobilului, raportului de evaluare, înscrierii garanțiilor și costurile notariale sunt în sarcina beneficiarului creditului.

“Continuăm strategia KIWI Finance în ceea ce priveste dezvoltarea unor produse în colaborare  exclusivă cu băncile partenere, cu adresabilitate pe segmente bine definite de clienţi. Acesta este al optulea proiect în ultimii 3 ani, iar Banca Italo Romena este a patra bancă cu care dezvoltăm un astfel de parteneriat. Pe baza segmentării și a analizei de piață, am definit acest produs împreună cu partenerul nostru Banca Italo Romena – Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena -  care să răspundă cât mai mult la cerințele clienților pe de o parte și să contribuie la atingerea obiectivelor băncii pe de altă parte. Numărul solicitărilor de credite pentru achiziția de imobile a crescut constant în ultimii 4 ani, fiind stimulat și de Programul Prima Casă. De aceea suntem încrezători ca prin acest produs care presupune un cost scăzut, putem veni în întâmpinarea clienților cu un produs de credit imobiliar într-adevăr atractiv - Creditul KIWI Home de la Italo Romena”, spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

“Caracteristicile principale ale Grupului Veneto Banca din care face parte Banca Italo Romena, sunt atenția acordată nevoilor clienților și oferta de produse inovative. Parteneriatul nostru cu KIWI Finance răspunde în totalitate nevoilor celor care doresc să investească în achiziționarea unei locuințe prin intermediul acestui nou produs, care, pe lângă costurile competitive, reunește și o serie de servicii oferite gratuit. Dorim să adresăm acest produs în mod special practicanților de profesii liberale și persoanelor fizice din segmentul afluent, ceea ce este în acord cu strategia noastră comercială și cu structura noastră“, a declarat Roberto Broggini, Directorul Comercial al Băncii Italo Romena.