www.dimineticastigatoare.ro - campania promotionala Premii zi de zi, cu cerealele Nestle, in perioada 2 septembrie - 13 octombrie 2013

Nestle Romania a lansat campania promotionala "Premii zi de zi, cu cerealele Nestle", programata sa se desfasoare in perioada 2 septembrie - 13 octombrie 2013.

 

Campania se deruleaza prin intermediul agentiei Mercury360 Communications si este dedicata persoanelor cu varsta de minim 18 ani, cu domiciliul/rezidenta in Romania, care achizitioneaza produsele participante in promotie, respectand procedura oficiala, asa cum este prezentata pe site-ul campaniei - www.dimineticastigatoare.ro.

La campanie participa produse constand in cereale pentru micul dejun din gamele Nesquik, Chocapic, Cheerios, Cini-Minis, Cookie Crisp, Lion, Corn Flakes, Gold Flakes, Fitness, Musli. Produsele exacte ce sunt incluse in campania promotionala sunt listate pe site-ul oficial al campaniei.

Persoanele care doresc sa participe la campania promotionala trebuie sa achizitioneze minim un produs participant si sa inscrie, in perioada campaniei, numarul si data bonului fiscal care atesta achizitionarea produslui respectiv. Inscrierea se poate face prin SMS la numarul 1793 sau pe web, pe site-ul www.dimineticastigatoare.ro.

Premiile campaniei constau in: 12 premii instant in fiecare zi, constand intr-un set pentru micul dejun; 5 premii saptamanale constand intr-un telefon Samsung Galaxy S3, acordate prin trageri la sorti saptamanale; 3 premii constand in 10.000 RON, cereale Nestle pentru 3 luni si un rucsac, acordate la finalul campaniei, prin tragere la sorti la care participa cei ce au inscris minim 3 bonuri fiscale pe perioada campaniei.

Participantii la campania promotionala "Premii zi de zi, cu cerealele Nestle" trebuie sa pastreze bonurile fiscale si sa respecte toate prevederile campaniei, conform regulamentului oficial disponibil pe site-ul campaniei - www.dimineticastigatoare.ro.