Credite in lei prin programul Prima Casa 6, in oferta Millennium Bank

Millennium Bank a început să acorde credite Prima Casă în lei în cadrul celei mai recente ediţii a programului guvernamental, cu o dobândă variabilă formată din Robor la trei luni plus o marjă de 2,5%. Suma maximă a creditului este echivalentul în lei a 57.000 de euro pentru locuinţele finalizate sau echivalentul în lei a 66.500 de euro pentru locuinţele a căror autorizaţie de construcţie a fost eliberată după 2010.

Comisioanele de analiză şi de administrare a creditului sunt gratuite, iar perioada maximă este de 30 ani. Banca acceptă până la doi co-debitori pentru împrumut – soţ/soţie, partener, părinţi, socri, copii, fraţi/surori – şi o gamă variată de surse de venit.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a alocat Millennium Bank 21 de milioane de lei în cadrul programului Prima Casă din acest an. Banca a fost un jucător activ în toate ediţiile anterioare ale programului, pe perioada căruia a acordat credite Prima Casă în valoare totală de peste 90 de milioane de euro.

Oferta de creditare a Millennium Bank mai include credite de nevoi personale cu sau fără ipotecă şi credite pentru investiţii imobiliare cu avans începând de la 10% şi marje de dobândă începând de la 2,5% la lei sau de la 6,25% la euro.