Complexul rezidential Urban Village din Arad - Tagor finalizeaza fundatia

Tagor, inovativul dezvoltator imobiliar care a introdus în România conceptual newyorkez “mini-room”, extinde acest concept revoluționar și la complexul “Urban Village” din Arad.

Dezvoltatorul, care a demarat în această primăvară construcția unui nou proiect rezidențial în Arad, va finaliza lucrările la fundația complexului în această toamnă, conform programului stabilit. 

Investiția în această primă fază, programată să fie finalizată până la sfârșitul verii viitoare, are o valoare de 7,3 milioane de euro, o sumă importantă de bani fiind obținută de la bănci internaționale, în baza bunei reputații a companiei Tagor, dar și a solidității financiare a partenerului din România, Patrol Capital, un fond de investiții britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari. Valoarea totală a proiectului din Arad va ajunge, la finalizarea lui, la peste 108 milioane de euro.

„Venim cu un nou concept către locuitorii Aradului care sunt interesați să locuiească în condiții de lux, dar la prețuri accesibile. Ținta noastră este clasa de mijloc, oameni muncitori cu respect pentru bani și care mizează pe calitatea construcției. Aducem conceptul „Urban Village” în Arad, o oază de prospețime în oraș”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

Șantierul este amplasat în zona centrală a orașului Arad, unde Tagor și Patrol Capital dețin peste 70.000 de metri pătrați de teren, planurile cuprinzând construcția a 1.232 de apartamente și un centru comercial cu o suprafață totală de 5.400 de metri pătrați. Prima fază a proiectului include un bloc de locuințe cu 107 apartamente și aproximativ 1.228 de metri pătrați de spații comerciale.