KFC a deschis un restaurant in incinta noului centru comercial AFI Palace din Ploiesti

Începând din luna octombrie 2013, KFC îşi invită consumatorii în restaurantul situat în incinta noului centru comercial AFI Palace din Ploieşti. Amenajat într-un spaţiu modern şi primitor, în zona foodcourt, având o suprafaţă totală de 117 mp, KFC din AFI Palace este cel de-al treilea restaurant din Ploieşti.

„Continuăm să ne implicăm în dezvoltarea reţelei de restaurante, iar inaugurarea de la Ploieşti reprezintă o reconfirmare a promisiunii faţă de clienţii noştri, aceea de a le pune la dispoziţie locaţii inovatoare şi funcţionale. Pe lângă angajamentul de a le oferi tuturor celor care ne trec pragul în fiecare zi preparate de pui, de cea mai bună calitate şi proaspăt pregătite, va rămâne o prioritate pentru noi să ajungem în cât mai multe oraşe din ţară”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Odată cu această deschidere, KFC România a creat peste 35 de noi locuri de muncă. Clienţii din Ploieşti se pot bucura de produsele KFC în noul restaurant aflat în cadrul centrului comercial AFI Palace, din Str. Calomfirescu nr 2, Ploieşti, Prahova.

Pentru toţi cei care îşi doresc o masă rapidă şi gustoasă, KFC oferă clienţilor săi produse de pui proaspăt preparate în fiecare zi în restaurant.