Bogdan Moraru - noul Creative Director Draftfcb

Bogdan Moraru preia echipa de creatie Draftfcb, dupa zece ani de campanii creative si recunoastere in industrie alaturi de Propaganda.

Bogdan Moraru si-a facut debutul in publicitate in anul 2000, ca Art Director la Prospero, a continuat pentru scurt timp alaturi de Brands&Bears iar in ultimii zece ani a fost, pe rand, Art Director, Head of Art Direction si Creative Director la Propaganda.

In cei aproape 13 ani in industrie, Bogdan a semnat campanii memorabile, ramase in arhivele festivalurilor de publicitate locale si internationale. Nominalizari la Cannes, Eurobest si premii la Epica, Effie, Internetics sau ADC fac parte din palmaresul lui, alaturi de campanii de succes pentru branduri ca HBO, Carlsberg, Radio Guerilla, Boromir sau Duraziv.

“Am venit la Draftfcb cu gandul ca mi-ar placea ca agentia asta sa aiba, si in Romania, reputatia excelenta pe care o are la nivel de retea. Imi doresc sa facem treaba multa si buna si sa impresionam de la Bucuresti cum o fac echipele Draftfcb din New York sau Cape Town sau Chicago”, spune Bogdan Moraru.

Printre clientii din portofoliul Draftfcb se numara Beiersdorf (NIVEA, NIVEA Men, Eucerin), Cris-Tim, Fashion House Outlet Centre, HBO Romania, JTI (Camel, Glamour, Sobranie), Kika, Kraft Foods (Oreo, Tuc), Madame Lucie, Philips, SCA Hygene (Zewa), Unicredit si Vodafone.