Chopstix Promenada Mall - reteaua de restaurante asiatice inaugureaza un nou restaurant in Bucuresti

Rețeaua de restaurante asiatice Chopstix inagurează joi, 17 octombrie 2013, cea de a șaptea locație din București, în cadrul centrului comercial Promenada Mall.

Restaurantul le va oferi clienților cele peste 30 de sortimente asiatice din meniul Chopstix, preparate pe loc, din ingrediente proaspete, livrate zilnic, iar funcționarea sa va fi asigurată de o echipă compusă din 35 de angajați.

Totodată  Chopstix Promenada va contribui la reducerea timpului de livrare pentru clienții din București și localitățile limitrofe.

“Lucram in permanență la îmbunătățirea timpilor de livrare. La ora actuală avem o medie de 35 de minute, iar odată cu deschiderea Chopstix Orhideea sperăm să putem ajunge la o medie de 25 de minute pentru livrarea comenzilor. ” declară Claudiu Ștefan, PR Manager Chopstix România.

Restaurantul din Calea Floreasca este cel de-al nouălea din rețeaua Chopstix și al treilea deschis în 2013, dupa cel din Centrul Comercial  Orhideea și cel din Ploiești Shopping City, iar inaugurarea sa  consolidează poziția de lider de piață pe segmentul asian food a Chopstix România.

Chopstix Promenada se află la etajul al II-lea al Promenada Mall, în zona food court și va fi deschis zilnic între orele 10 și 22.