Sergio Castro - noul Managing Director al Roca Obiecte Sanitare

Incepand cu luna septembrie 2013, Roca Obiecte Sanitare are un nou Director Executiv, Sergio Castro. Acesta a fost numit recent Managing Director Roca Group in regiunea Balcani, dupa ce a condus anterior Roca Bulgaria. Odata cu noua numire, Sergio Castro preia responsabilitatile de Country Manager pentru 11 tari din regiunea balcanica.

Prin numirea lui Castro pe aceasta pozitie, Roca Group isi propune sa ofere servicii mai bune clientilor din fiecare tara din regiune, iar pozitia Roca in Balcani sa devina mai puternica dupa aceasta mutare. Castro a ocupat postul de Managing Director al Roca Bulgaria din 2008, cu rezultate remarcabile pe piata bulgareasca.

“Sunt constient de posibilitatile Roca Group in Romania si sunt convins ca noua structura din Balcani va intari prezenta Roca in fiecare tara. Astept cu nerabdare sa dezvoltam noi proiecte in Romania, bazandu-ne pe renumele pe care brandul il are deja aici si pe potentialul ridicat al pietei romanesti”, a declarat Sergio Castro.

In prezent, Sergio Castro este Country Manager Roca in Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia si Slovenia. Toate activitatile Roca Group din aceste tari se vor desfasura sub supravegherea sa.

Sergio Castro s-a nascut in 1971 la Bilbao, Spania. A obtinut diploma de licenta in Economie la Universidad Complutense de Madrid, iar in 2003 a primit specializarea in Contabilitate si Audit de la Universidad Politecnica de Madrid. In decembrie 2001, Castro s-a alaturat echipei Laufen CZ (o companie a Roca Group) in Cehia, pe functia de Group Coordinator. In 2003, a preluat responsabilitatile de Export Area Manager pentru Statele Baltice, Ungaria si Romania, iar din 2005, pana in august 2008, a fost Director Administrativ si Financiar pentru Laufen CZ s.r.o., Cehia. Din 2008, Sergio Castro a devenit Managing Director Roca Bulgaria si a condus cu succes compania in ultimii patru ani si jumatate.