Reduceri in magazinele Domo pentru cumparaturile achitate prin cardurile Millennium Bank

Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiază acum de reduceri de 3% pentru cumpărăturile achitate cu cardul de debit sau de credit în magazinele Domo. Parteneriatul dintre retailerul de electrocasnice şi IT&C şi Millennium Bank face parte din Programul Discount lansat de bancă şi include 21 de magazine situate în Bucureşti, Cluj, Braşov, Iaşi, Oradea, Timişoara şi Constanţa.

Programul Discount oferă clienţilor Millennium Bank reduceri de până la 30% când plătesc cu cardul cumpărăturile efectuate la comercianţii parteneri ai băncii. Programul include peste 150 de comercianţi cu 400 de unităţi în toată ţara şi acoperă domenii variate, cum ar fi casă şi grădină, servicii medicale, turism, restaurante şi cafenele, centre de sport şi de înfrumuseţare, auto şi moto, magazine de fashion etc.

Lista comercianţilor parteneri ai Millennium Bank este disponibilă pe site-ul băncii, www.millenniumbank.ro. Parteneriatul cu banca este semnalat şi în unităţile partenerilor.

Portofoliul de carduri al Millennium Bank cuprinde carduri Visa şi MasterCard, de credit şi de debit, cu cip, pentru persoane fizice şi persoane juridice.