UniCredit Tiriac Bank - Cea mai buna banca de Cash Management din Romania, conform sondajului Euromoney Cash Management 2013

Voturile clientilor, acordate in cadrul Sondajului pentru Cash Management 2013 efectuat de catre prestigioasa publicatie Euromoney, au desemnat UniCredit Tiriac Bank drept cea mai buna banca de Cash Management din Romania.

Din acelasi sondaj a reiesit ca UniCredit este furnizorul de Cash Management numarul unu si in Bosnia-Hertegovina, Croatia, Cehia, Polonia, Serbia, Slovenia si Austria.

In restul tarilor din Europa Centrala si de Est, UniCredit este in topul trei al celor mai bune banci de Cash Management, acesta fiind cel mai bun rezultat de pana acum in cadrul sondajului derulat anual.

Mai mult, rezultatul agregat pentru Europa Centrala si de Est plaseaza UniCredit pe locul doi, respectiv intre primii sapte furnizori de produse si servicii de Cash Management la nivel global si in Europa de Vest.

Sondajul Euromoney Cash Management este organizat anual de prestigioasa publicatie Euromoney, iar anul acesta numarul respondentilor a crescut cu 18% (24.442 de voturi).

Respondentii la sondaj sunt in general persoane cu functii de conducere din cadrul companiilor, pe zone precum trezorerie, contabilitate, planificare financiara etc.