Prologis EU App - Prologis Europe lanseaza aplicatia de cautare de proprietati pe iPhone

Prologis, Inc., lider mondial în deţinerea, operarea şi dezvoltarea de spaţii industriale, a anunţat astăzi lansarea unei aplicaţii pentru iPhone pentru clienţii săi şi agenţii imobiliari în căutare de spaţii în Europa.

Prologis EU App, care poate fi descărcată gratuit din Apple app store, le permite utilizatorilor să caute şi să localizeze pe hartă locaţii Prologis în Europa, inclusiv Europa Centrală şi de Est. Aplicaţia utilizează GPS-ul pentru a localiza cea mai apropiată proprietate disponibilă şi arată hărţi, imagini şi instrucţiuni pentru şoferi. Aplicaţia se integrează fără probleme cu iPhone-ul, permiţându-le utilizatorilor să trimită e-mailuri sau să îşi apeleze contactele relevante rapid şi uşor.

“Pe măsură ce afacerile devin din ce în ce mai dependente de viteza şi accesibilitatea informaţiei, credem că este foarte important pentru clienţii noştri să aibe acces facil la reţeaua noastră de locaţii din Europa, chiar şi atunci când sunt în mişcare.”, a declarat Philip Dunne, Preşedinte Prologis Europe.
“Suntem foarte încântaţi de această nouă aplicaţie, care le oferă clienţilor din Europa Centrală şi de Est posibilitatea de a explora cu uşurinţă oportunităţi în alte state europene. Furnizând acest serviciu, ne propunem să susţinem creşterea clienţilor noştri şi să îi ajutăm să dezvolte cele mai optime reţele de lanţuri de aprovizionare,” a adăugat Ben Bannatyne, Managing Director al Prologis şi Director Regional pentru Europa Centrală şi de Est.

În Europa, Prologis deţine sau are investiţii, integral sau prin co-investiţii, în proprietăţi şi proiecte de dezvoltare pe o suprafaţă totală de 13,5 milioane de metri pătraţi în 14 ţări. În Europa Centrală şi de Est, portofoliul Prologis depăşeşte 3,6 milioane de metri pătraţi în total, fiind lider regional în furnizarea de spaţii de distribuţie la 30 septembrie 2013.