Riva Interior Design, designerul Adora Urban Village, a fost premiat la Europe 2013 International Property Awards

Adora Urban Village, inovatorul complex rezidenţial din Bucureşti dezvoltat de Tagor, îşi întâmpină noii locatari cu un design interior al apartamentelor realizat de o companie premiată la nivel internaţional în spiritul şi atmosfera create de către dezvoltator pentru acest proiect: lux la un preţ accesibil.

Riva Interior Design, un butic de design interior, a fost premiat la Europe 2013 International Property Awards, şi a contribuit integral la designul interior al întregului proiect Adora, inclusiv al spaţiilor comune şi al apartamentelor. Compania are o îndelungată experienţă în design interior acumulată pe piaţa rezidenţială din Marea Britanie şi cea din România, unde operează de patru ani. Recunoaşterea internaţională este binevenită pentru Adora Urban Village pentru că acum noii locatari îşi pot aranja apartamentele la standarde şi calitate occidentală.

„Talentul şi creativitatea Riva au dat apartamentelor noastre o aromă de prospeţime şi bucurie de viaţă, folosind lumina generoasă de la ferestrele largi, compartimentarea inteligentă a apartamentelor şi finisajele de calitate. Noi am construit apartamente solide, de calitate, frumos finisate, cărora Riva le-a dat eleganţă şi stil”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor, dezvoltatorul Adora Urban Village. 

„Am căutat întotdeauna să creez un cuib, un loc intim pentru clienţii cu care lucrez. Ceva care să le înfrumuseţeze viaţa şi să le dea bucurie atunci când ajung acasă. Proprietarul Adora mi-a dat libertatea de a experimenta şi cred că această decizie este de folos acum celor care se mută aici”, a declarat Ramona Pintea, head designer la Riva Interior Design.

„A fost o reală plăcere să colaborez cu Tagor pentru că această companie înţelege nevoile viitorilor locatari. Ne concentrăm să facem locuinţele nu numai sigure şi solide, dar şi confortabile, prietenoase şi plăcute. Fiecare detaliu a fost gândit astfel încât să creeze locuinţe individuale în cadrul unei comunităţi strânse, în care copiii pot creşte împreună şi unde se pot lega prietenii care să dureze o viaţă”, a explicat Ramona Pintea.

Adora Urban Village este un complex rezidenţial finalizat integral,situat în sud-vestul Bucureştiului, la 10 km de Piaţa Unirii. . Blocurile sunt dotate cu toate facilităţile moderne: infrastructură, utilităţi, loc de joacă, parc privat, teren de fotbal pentru locatari, pază permanentă, transport public.