UniCredit Tiriac Bank a reinceput sa acorde credite prin programul Prima Casa

UniCredit Tiriac Bank relanseaza creditul Prima Casa, produsul fiind disponibil de la inceputul lunii noiembrie in toate sucursalele bancii, sub forma unei facilitati in lei, cu o rata a dobanzii nominala de 5,78% pe an, formata din Robor 3 luni + 2,5 puncte procentuale marja fixa.

Plafonul aprobat in aceasta etapa de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) este valabil pana la sfarsitul anului 2013.

«Reluam acordarea de credite prin programul Prima Casa, deoarece constientizam nevoia clientilor nostri de a accesa credite ipotecare in conditii cat mai avantajoase de dobanda si la un nivel al avansului minim cat mai redus. Avem, pentru categoria credite cu ipoteca, o strategie mai ampla orientata catre nevoile clientilor nostri, oferta noastra fiind completata cu produse standard de finantare foarte avantajoase. De altfel, am redus recent dobanzile la creditele ipotecare in lei, astfel facilitand accesarea lor», a subliniat Petrisor Costin, Director Produse & Segmente Divizia Retail, UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank faciliteaza plata comisionului lunar de administrare catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), de 0,02% aplicat la soldul creditului.

Care sunt avantajele creditelor Prima Casa in lei?

- presupun un avans de doar 5% din valoarea imobilului ce se doreste a fi achizitionat;

- fara comision de analiza;

- permit un grad de  indatorare mai mare in comparatie cu creditele in valuta;

- clientii nu vor fi afectati de fluctuatia cursului de schimb.