Depozitul online eDepozit 5,5% de la Libra Internet Bank este disponibil si pe mobil

Dupa ce, timp de 1 an si jumatate de la lansare, produsul de economisire eDepozit in lei pe termen de 7 luni s-a bucurat de succes in randul utilizatorilor serviciului Libra Internet Banking, depozitul poate fi constituit acum si de pe mobil. Dobanda fixa de 5,5% p.a. cu plata la scadenta este superioara celor standard, eDepozit fiind un produs de tip “do-it-yourself”, constituit de client “de la distanta”.

“Cand am creat eDepozit ca produs exclusiv online in iulie 2012, l-am gandit pe un termen atipic, de 7 luni, pentru a stimula anumite grupe de clienti sa treaca de pragul psihologic al economiilor pe jumatate de an. Usurinta constituirii lui pe Internet si, mai nou, de pe smartphone ii incanta nu doar pe cei familiarizati cu tehnologia, ci pe toti cei care inteleg ca atat clientii, cat si Libra Internet Bank au avantaje directe operand online si pe mobil.”, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

eDepozit este destinat clientilor noi si existenti din categoriile persoane fizice, cabinete ale profesiilor liberale si alte persoane fizice autorizate. Acestia il pot crea prin aplicatiile Libra Internet Banking si Libra Mobile Banking si nu platesc comision de deschidere de cont, iar lichidarea depozitului la scadenta este gratuita. Accesul clientilor la serviciile Libra Internet Banking si Libra Mobile Banking se face in conditii de siguranta optima, fara plata unui abonament lunar si fara taxa de activare, iar comisioanele pentru operatiuni online sunt cu circa o treime mai mici decat in sucursalele bancii.

Libra Internet Bank este persoana juridica româna, supusa legilor române si normelor de supraveghere ale Bancii Nationale a Romaniei si este participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Romania. Prin urmare, depozitele constituite de clienti la Libra Internet Bank sunt garantate in conditiile si limitele prevazute de legile române.