Raiffeisen Bank simplifica schema de comisioane pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank a adaptat schema de comisionare pentru IMM aferenta principalelor tipuri de tranzactii. Astfel, comisioanele au fost regandite tinand cont de 2 directii importante: Online banking - un canal strategic si simplificarea modului de comisionare luand in considerare nevoile si optiunile clientilor.

Schema de aplicare a comisioanelor a fost simplificata, rezultand un numar redus de transe si niveluri de tarifare, corespunzatoare etapelor de crestere si dezvoltare a companiilor IMM. Astfel, structura si valoarea principalelor comisioane pot fi mai usor intelese si retinute, asigurand clientilor predictibilitate si stabilitate in gestiunea costurilor bancare.
 
„Pentru IMM, schimbarea semnificativa vine in zona platilor valutare. Incepand cu aceasta luna, toti clientii IMM care detin pachete de cont curent tranzactionale la Raiffeisen Bank beneficiaza de un comision unic de 15 EUR pentru platile interbancare in valuta efectuate prin Online banking, indiferent de valoarea sau frecventa acestora.  Raiffeisen Bank devine astfel prima banca din sistemul bancar romanesc care aplica, pentru segmentul IMM in mod standard, un comision fix pentru plati valutare, efectuate in interiorul sau in afara Comunitatii Europene. Acesta este un pas important in indeplinirea promisiunii noastre de sustinere a antreprenoriatului, cu oferte simple si consiliere de calitate”, a spus Monica Udrescu, Directorul Executiv al Ariei IMM.