GarantiBank - reducere de 15% din pretul de lista la Acibadem Hospitals Group din Turcia, pentru posesorii de card GarantiBank

Clienții GarantiBank care dețin carduri de credit sau debit beneficiază de o reducere de 15% din prețul de listă la accesarea serviciilor medicale în cel mai mare Grup privat de sănătate din Turcia, Acibadem Hospitals Group. Această reducere se aplică la majoritatea procedurilor medicale disponibile, la plata integrală cu cardul.

“Ne dorim ce este mai bun pentru clienții noștri, de la soluții financiare, la servicii de calitate în toate domeniile. Sănătatea este prioritară pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care am decis să semnăm un parteneriat cu Acibadem, prin care facilităm clienților noștri care dețin Bonus Card sau Bonus Debit Card accesul la servicii de sănătate de calitate, prestate de cea mai importantă instituție medicală din Turcia”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO GarantiBank.

Grupul Acibadem oferă servicii medicale de top în 16 spitale generale și 10 clinici ambulatorii în Turcia. Posesorii de carduri GarantiBank primesc reduceri pentru proceduri medicale plătite integral cu cardul în oricare din spitalele Grupului în Turcia.

“Ne mândrim cu realizarea de a fi cel mai important furnizor de servicii de sănătate din Turcia, nivel la care am ajuns datorită standardelor înalte pe care ni le impunem în ceea ce privește grija pentru pacienții noștri. Suntem încântați că, prin parteneriatul cu GarantiBank, serviciile noastre vor deveni accesibile unui număr mai mare de oameni și sperăm că noii noștri pacienți vor fi la fel de mulțumiți ca cei existenți. Mai mult, ei nu trebuie să își facă probleme privind barierele lingvistice, deoarece aproape toți doctorii noștri vorbesc engleză, iar noi le putem oferi în orice moment pacienților traducere în limba română”, a declarat Ilyas Benveniste, Director Relații Internaționale Acibadem Hospitals Group.

La agenția locală Acibadem, care funcționează ca punct de informare, reprezentanții companiei pot oferi detalii suplimentare referitor la programări și tratamente și cu privire la transmiterea unei a doua opinii la distanță din partea medicilor specialiști de la Acibadem. Persoanele interesate pot trimite un email la adresa info.ro @ acibadem.com.tr, sau pot suna la numărul de telefon 0733 602 354. În plus, clienții GarantiBank pot primi informații suplimentare referitor la facilitățile de care beneficiază în urma parteneriatului băncii cu Acibadem în oricare din cele 78 de sucursale din țară, sunând la Alo Garanti (0800 80 1234, gratuit în orice rețea), sau intrând pe site-ul www.garantibank.ro.