Raiffeisen Bank a prelungit ora limita de procesare a platilor

Raiffeisen Bank extinde ora limita de procesare a platilor ordonate electronic. Astfel, platile de mica valoare in lei se pot deconta pana la ora 15.00 fata de 14.30, iar pentru platile de mare valoare, intervalul se extinde pana la 15.30 fata de 15.00. La platile in valuta termenele limita de procesare au fost armonizate pentru gestionare simplificata, fiind prelungite cu o ora. De asemenea, reprocesarea platilor in valuta, rejectate din lipsa de fonduri, va fi extinsa cu o ora.

Transferurile intre conturi deschise la Raiffeisen Bank, ordonate prin sistemul Raiffeisen Online, au ora limita 23.50 si se proceseaza in acelasi regim si in weekend sau in zilele de sarbatori legale.

"O directie strategica constanta a Raiffeisen Bank este excelenta in tranzactii si in special, incurajarea  celor  efectuate prin sistemele electronice. Extinderea orei limita de procesare faciliteaza platile rapide si sigure, element esential si necesar oricarei afaceri. Practic, beneficiile se aplica pe intregul lant comercial accelerand decontarile si imbunatatind fluxul de lichiditati", a declarat Florentina Stilu, Director Cash Management.

Peste 75.000 de companii utilizeaza sistemele electronice de plati puse la dispozitie de Raiffeisen Bank, volumele lunare tranzactionate depasind 4 miliarde EUR.