Prologis a inchiriat 15.000 de metri patrati in Ungaria, in cadrul Prologis Park Budapest-Sziget

Prologis, Inc., lider mondial în deţinerea, operarea şi dezvoltarea de spaţii industriale, anunță trei contracte de închiriere pentru 15.000 de metri pătraţi în total, în cadrul Prologis Park Budapest-Sziget, Ungaria.

Tranzacţiile cuprind:

• 10.763 de metri pătraţi în Clădirea 5 pentru BOY, o companie de logistică cu o istorie de 23 de ani în Ungaria;

• 2.560 de metri pătraţi în Clădirea 5 pentru Javépcoop, un furnizor de servicii de logistică cu o istorie de 15 ani în Ungaria;

• 1.529 de metri pătraţi de spaţiu suplimentar în Clădirea 4 pentru Essentra Filter Products, cel mai important furnizor global independent de soluţii şi partener pentru filtre speciale şi servicii ştiinţifice pentru industria tutunului. Compania ocupă acum un total de 12.740 de metri pătraţi în incinta clădirii.

“Ne bucurăm să primim clienţi noi în spaţiile de înaltă calitate din cadrul Prologis Park Budapest-Sziget,” a declarat László Kemenes, Vice Preşedinte Prologis în Ungaria. “În urma acestor tranzacţii, Clădirea 5 este ocupată în totalitate, iar nivelul general de ocupare al portofoliului Prologis în Ungaria a crescut la 86%, cu mult peste media pieţei din Ungaria, de 77%.”

Prologis Park Budapest-Sziget cuprinde şapte clădiri totalizând peste 120.000 de metri pătraţi de spaţiu de distribuţie şi încă 50.000 de metri pătraţi ce ar putea fi dezvoltaţi. Parcul este situat lângă Autostrada M0, oferind acces rapid şi eficient la aeroportul internaţional şi reţeaua de autostrăzi din Ungaria.

Alţi clienţi în cadrul parcului sunt NCR, Quadrant, Trans-Sped, Schneider-Electric, UTi şi ADR Logistics.
 
Portofoliul Prologis în Ungaria totalizează peste 490.000 de metri pătraţi de spaţiu industrial şi include cinci parcuri în regiunea Budapesta (Gyál, Harbor Park, Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Budaörs) şi unul în Hegyeshalom. Cu un portofoliu regional de peste 3,6 milioane de metri pătraţi în total, Prologis este cel mai important furnizor de spaţii de distribuţie din Europa Centrală şi de Est (la 30 septembrie 2013).