CardAvantaj MasterCard PayPass - plata in 3 rate la orice comerciant din tara si din strainatate

Credit Europe Bank a demarat o campanie prin intermediul căreia oferă 3 rate fără dobândă la plata prin CardAvantaj, oriunde în afara reţelei de parteneri, atât în ţară cât şi în străinătate. Oferta se adresează tuturor celor care aplică pentru CardAvantaj MasterCard PayPass şi îl utilizează pentru cumpărături la comercianţi, atât în magazine căt şi în mediul online.

Pentru a beneficia de avantajele campaniei, cei interesaţi trebuie să aplice pentru CardAvantaj şi să intre în posesia acestuia până la 31 decembrie 2013. Noii clienţi ai produsului pot efectua cumpărături cu plata în 3 rate în afara reţelei de parteneri până la 31 ianuarie 2014.
 
CardAvantaj este primul card de credit pentru cumpărături din România care a oferit clienţilor săi posibilitatea achiziţionării produselor dorite cu plata în rate şi în străinătate. De asemenea, CardAvantaj a oferit în premieră clienţilor posibilitatea de a achita în rate fără dobandă şi în afara reţelei de magazine partenere.

"Cumpărăturile în străinătate cu plata în rate reprezintă unul dintre cele mai apreciate beneficii oferite de CardAvantaj, în plus faţă de cea mai extinsă reţea de comercianţi parteneri. Acest beneficiu este completat acum şi cu posibilitatea de a cumpăra în rate la orice comerciant din România. Ne dorim astfel să oferim noilor clienţi CardAvantaj un ajutor plăcut şi util pentru cumpărăturile de sărbători şi din perioada concediilor de iarnă”, a declarat Gabriela Stanciu - Head of Cards Product Management, Credit Europe Bank.