ETEM Systems a finalizat furnizarea de sisteme tamplarie PVC Q72 pentru proiectul imobiliar Baneasa 1

Producatorul elen de sisteme din aluminiu, ETEM Systems a finalizat livrarile de sisteme de tamplarie PVC Q72 imitatie lemn pentru proiectul imobiliar Baneasa 1.

Complexul, situat in zona de nord a Bucurestiului (Pipera), a fost demarat in ianuarie 2013 cu finalizare in decembrie 2013. Investor si antreprenor general este compania Nakatomi Development.
 
Pentru proiectul Baneasa 1 compania ETEM Systems a furnizat nu mai putin de 523 mp de tamplarie. Sistemul de profile PVC Q72 cu cinci camere dezvoltat de ETEM Systems este un profil clasa “A”, creat in concordanta cu reglementarile europene. Este un sistem de inalta calitate si viabilitate cu izolare termica si fonica excelente, oferit intr-o paleta ampla de finisaje de lemn sau variante de finisare prin intermediul capacelor de aluminiu vopsite in orice RAL.
“Sistemul PVC Q72 este proiectat pentru a asigura un set complet de produse prin care se obtin solutii viabile pentru orice proiect. Folosirea lui este recomandata atat la cladirile noi cat si la renovarea celor existente.

Stabilizatorii de Calciu-Zinc folositi la producerea profilelor nu dauneaza mediului, imbunatatesc stabilitatea stratului exterior si garanteaza un process de recilare deplin,” a declarat Oliver Petrescu, Product Manager PVC in cadrul ETEM Systems