www.greenbuildinginfo.eu - primul portal independent de cautare birouri verzi din Europa

Greenbuildinginfo.eu este primul portal independent de căutare birouri verzi din Europa, furnizând soluții de birouri sustenabile și informații privind principalele aspecte ale acestor piețe.

www.greenbuildinginfo.eu este astfel singurul portal din Europa unde pot fi găsite toate clădirile verzi de pe continent, prezentate într-o structură clară și transparentă, în limba engleză. Nu este întâmplător că acest segment este extrem de atractiv, întrucât ocupanții preocupați de impactul asupra mediului sunt tot mai mult interesați de clădiri prietenoase cu mediul, dar și de bunăstarea angajaților lor.

Greenbuildinginfo.eu prezintă clădiri verzi de birouri din 28 de țări. Vizitatorii care caută spații de birouri oriunde în Europa trebuie doar să selecteze anumiți parametri pentru a găsi spațiul potrivit.

Acest website furnizează informații privind diferențele dintre organizațiile care acordă certificări verzi precum LEED, BREEAM, DGNB/ÖGNI, HQE și alte modele de certificări, care ajută utilizatorii să înțeleagă că tehnologia verde oferă un avantaj competitiv.

Clădirile de birouri verzi oferă soluții cu eficiență de costuri

Secțiunea “Good to Know” (Bine de știut) prezentă pe www.greenbuildinginfo.eu, nu numai că definește conceptele utilizate zi de zi de către profesioniști, dar și explică în mod clar faptul că operarea unei clădiri verzi de birouri este avantajoasă, venind în întâmpinarea unor multiple așteptări sociale și de afaceri. Acest lucru poate să nu apară evident la prima vedere.

Acționarii și beneficiarii multor companii se așteaptă la reducerea amprentei ecologice a companiilor lor. Responsabilitatea socială a corporațiilor nu mai este de mult doar un slogan, ci a devenit o cerință, iar protecția mediului este unul dintre elementele sale cheie. Iată că subiectul clădirilor verzi de birouri nu mai poate fi ignorat.

Informații la zi despre clădirile verzi de birouri

Greenbuildinginfo.eu oferă informații actualizate despre reglementările clădirilor verzi de birouri într-o anumită țară și furnizează detalii de contact ale companiilor care furnizează direct tehnologie verde. Cele mai importante link-uri sunt astfel colectate pe un singur portal. Secțiunea “Who is Who”  prezintă cei mai importanți jucători internaționali de pe piața de birouri sustenabile, website-ul furnizând în același timp știri, informații și evenimente din piața proprietăților comerciale.