Skanska a castigat doua premii in cadrul Galei Premiilor Eurobuild CEE

La finalul săptămânii trecute a avut loc la Varșovia, în Polonia, Gala Premiilor Eurobuild CEE, cea mai prestigioasă competiție de real estate din Europa Centrală și de Est. În cadrul evenimentului Skanska Commercial Development Europe a fost răsplătită, pentru prima dată în istoricul companiei, cu două premii importante: Dezvoltatorul Green al anului 2013 (Green Developer of the Year 2013) si Dezvoltatorul de clădiri de birouri al anului 2013 (Office Developer of the Year 2013).

“Cele două distincții primite în cadrul Galei Eurobuild ne onorează și reconfirmă statusul Skanska la nivel internațional. Acestea reprezintă o recunoaștere a standardelor înalte ale proiectelor noastre în Europa Centrală și de Est, atât în cazul celor finalizate, cât și pentru cele aflate încă în construcție, precum primul nostru proiect din România – Green Court Bucharest. Aceste premii sunt dedicate tuturor echipelor Skanska din Europa care lucrează cu dedicare pentru dezvoltarea celor mai bune, verzi și sustenabile clădiri de birouri.”, declară Marcin Łapiński, Președinte Skanska Property România.

Premiile Eurobuild au ca scop evidențierea celor mai bune companii și proiecte de real estate din Europa Centrală și de Est și, de asemenea, promovarea pieței din această zonă către o audiență mai largă. Această competiție este utilizată ca benchmark al realizărilor din regiune și oferă premii în patru categorii: premiile chiriașilor, premiile juriului, premii oferite pe baza votului audienției, precum și premiul pentru întreaga activitate.

Cele două premii câștigate de Skanska Commercial Development Europe au fost acordate de către juriu, în secțiunea dedicată tuturor tărilor din Europa Centrală și de Est. Juriile pentru diferitele categorii ale premiilor Eurobuild sunt formate din profesioniști în fiecare domeniu, iar răspunsurile lor sunt centralizate de către o companie independentă de audit, pentru asigurarea transparenței și corectitudinii sistemului de vot.