Reff & Asociatii a asistat New Europe Property Investments in achizitia City Park Constanta

Reff & Asociatii, societate de avocati membra Deloitte Legal, a asistat New Europe Property Investments (NEPI) in achizitia City Park Constanta, centrul comercial dezvoltat de Neocity si finantat de Eurobank (Bancpost) si National Bank of Greece (Banca Romaneasca). Tranzactia, care este cea mai mare pe piata imobiliara in 2013, a implicat un proces complex de verificari si evaluari juridice, structurare, redactare si negociere a unei documentatii contractuale ample.  Avocatii Reff & Asociatii, coordonati de Partener Alexandru Reff si Managing Associate Ruxandra Macelaru, au lucrat in stransa cooperare cu colegii lor din Deloitte Tax, care au asigurat asistenta fiscala pentru cumparator.

„Este o noua implinire a echipei noastre de Property M&A care ne consolideaza reputatia ca unul dintre liderii incontestabili in aceasta arie de practica.  Am mobilizat o echipa numeroasa de avocati specializati si experimentati in acest gen de tranzactii, accesul la un capital uman cu asemenea profesionalism si dedicatie fiind principalul nostru atu. Suntem recunoscatori fata NEPI care continua sa ne investeasca cu increderea lor, ceea ce, pentru cine cunoaste rigoarea si exigenta cu care NEPI abordeaza fiecare proiect, este o foarte onoranta validare a performantelor noastre. Sunt mandru de echipa noastra, care fara indoiala poate gestiona, mai ales in aceasta arie de practica, un proiect oricat de complex si de solicitant, atat ca know-how cat si ca volum de munca.”, a declarat Alexandru Reff.

„Satisfactia finalizarii tranzactiei este cu atat mai mare cu cat procesul a fost unul complex, existand mai multe aspecte juridice atipice si provocatoare. Colaborarea exemplara cu colegii din practica de servicii fiscale din cadrul Deloitte si avocatii de la Firon Bar Nir (ce au oferit asistenta juridica grupului Neocity) a determinat incheierea tranzactiei cu succes. Sunt extrem de onorata ca am putut lua parte la ceea ce ar trebui sa fie tranzactia anului in domeniul imobiliar.”, a completat Ruxandra Macelaru.