Materiale de constructii de la Baumax, disponibile cu plata in rate prin CardAvantaj

Credit Europe Bank si bauMax au lansat un parteneriat care face posibilă achizitionarea prin CardAvantaj a articolelor de bricolaj, a celor destinate amenajărilor interioare precum si a materialelor de constructii. Astfel, posesorii CardAvantaj, cel mai popular card de credit din România cu plata în rate fără dobândă, vor putea cumpăra aceste produse în 6 rate, în oricare dintre cele 15 locatii bauMax din tară.

“Este un parteneriat care ne onorează si care oferă totodată clientilor nostri acea flexibilitate financiară atât de necesară dezvoltării acestui tip de proiecte. Continuăm să ne extindem reteaua de parteneri cu nume importante, fideli strategiei de a pune la dispozitia clientilor nostri solutii pe măsura exigentelor acestora, în orice domeniu”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail banking and Cards officer, Credit Europe Bank Romania.

„Pentru bauMax este foarte important să satisfacă dorintele fiecărei categorii de clienti în parte, de aceea acest parteneriat deschide portile către o colaborare interesantă. Este foarte important să oferi solutii fiecărui client, să te concentrezi pe nevoile acestora, punând la dispozitie oferte atrăgătoare pentru achizitionarea proiectelor complete”, a declarat Julia Anca Besnea, Marketing manager bauMax Romania.

Totodată, în perioada 20 ianuarie – 30 martie 2014 clientii bauMax utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispozitie o ofertă specială de achizitie în 8 rate fără dobândă.

În România Credit Europe Bank  asigură o gamă largă de produse si servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcătuite din 65 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezentă pe piata locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank România.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile băncii puteti gasi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum si pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania


bauMax este o întreprindere de familie activă la nivel international, ale cărei baze au fost puse cu 35 de ani în urmă în Austria. În prezent, bauMax se numără printre cei mai mari operatori de magazine cu articole de constructii, amenajări si grădinărit din Europa.

bauMax operează 160 de magazine în nouă tări, din care 66 în Austria, 24 în Cehia, 14 în Slovacia, 15 în Ungaria, 4 în Slovenia, 7 în Croatia, 15 în România, 8 în Bulgaria si 7 în Turcia.