Primul instrument online de analiza financiara din Romania, disponibil pentru companiile mici si mijlocii

Finsmart a anuntat lansarea primului instrument de analiză financiară online din România care prezintă o radiografie completă a businessului în maximum 48 de ore.

Interpretarea rezultatelor financiare si punerea în practică a unor mecanisme financiare care să reducă riscurile de management si să crească performantele investitiilor făcute sunt principalele probleme cu care se confruntă majoritatea companiilor din România, aflate într-o perioadă de recesiune prelungită si restabilire lentă.

Folosind modele financiare de previziune a esecului si de analiză a peste 33 de indicatori, Finsmart a realizat un instrument de analiză care oferă o radiografie completă a business-ului în cel mai scurt timp posibil.

Analiza, Raportul si recomandarile Finsmart constituie un instrument dedicat managerilor din companiile mici si mijlocii din România care le oferă, într-un timp foarte scurt, răspunsuri la întrebări presante,  prezente zilnic în activitatea lor - Cum a evoluat compania  în ultimul an? Ce puncte tari si slabe are din punct de vedere financiar? Care sunt indicatorii critici ai business-ului? Dacă si cât de aproape de faliment este business-ul?

“Lipsa unor analize financiare făcute în mod profesionist duce la  evaluarea eronată a stabilitătii unei afaceri si la decizii manageriale gresite, crescând riscurile de faliment. Modelul de analiză pe care l-am creat la Finsmart este un instrument esential pentru orice manager din România care doreste să dezvolte un business durabil. Punem la dispozitia celor interesati si un model de raport, care poate fi descarcăt de pe site-ul companiei” declară Mirela Girea, Managing Partner Finsmart.

Orice antreprenor sau manager de companie interesat de stabilitatea business-ului pe care îl conduce, poate comanda un raport personalizat la adresa www.finsmart.ro/raport-analiza-financiara/, urmând să fie contactat în cel mai scurt timp de către un consultant Finsmart pentru a furniza datele financiare necesare analizei. Până la 1 februarie, toate comenzile beneficiază de o reducere de 25%.

Finsmart este o echipă de profesionisti financiari, cu o abordare antreprenorială a cărei scop este să pună la dispozitia tuturor companiilor mici si mijlocii expertiza de peste 10 ani în diverse domenii si companii. Prin serviciile de consultantă contabilă, financiară si de management, Finsmart ajută managerii români să-si îmbunătătească fluxul monetar si profitabilitatea pentru a putea creste si se dezvolta asa cum îsi planifică.