Saptamana Americana la Lidl - din 27 ianuarie 2014

Lidl a anuntat desfasurarea in Romania a primei campanii "Saptamana Americana" din 2014. "Fie că ti-ai promis că în 2014 vei călători mai mult sau ti-ai propus să încerci lucruri noi, lasă-te purtat într-o călătorie plină de gust, în cadrul Săptămânii Americane de la Lidl. Din 27 ianuarie vei putea prepara si savura hamburgeri, nuggets, te vei bucura de gustul unic al costitei cu sos barbecue sau de aroma unui cheesecake desăvârsit", subliniaza reprezentantii lantului de magazine.

"Lidl îti urează bun venit în Statele Unite ale Aromelor! Din 27 ianuarie, în magazinele Lidl vei putea găsi produse ce-ti vor delecta simturile si îti vor oferi o experientă culinară pur americană. Simplu de preparat, dar cu un gust bogat, hamburgerii fin condimentati, dar si cheeseburgerii si hotdogii (8,99 lei) pot fi piesele de rezistentă a unui American Party".

"De asemenea, ai putea prepara rapid o cină delicioasă cu specific american, cu nuggets de pui cu sos curry sau chilli (9,99 lei) sau cu o pizza americană (9,99 lei). Alături de acestea poti servi o salată cu un dressing tipic american (4,99 lei), în stil Ranch, Thousand Islands, Caesar, sau cu mustar si miere. Nu uita să îti torni un pahar de Chardonnay de California (16,99 lei) un vin alb sec, care se asociază perfect cu carnea albă, brânza sau ciocolata albă", mai spun oficialii Lidl.

"Dacă planifici un grătar cu prietenii, surprinde-i cu niste coaste de porc (19,99 lei) în sos usor condimentat sau foarte picant. Pe cât sunt de usor de preparat, pe atât sunt de savuroase. Vedetele unui grătar pot fi si hamburgerii de vită, pe care îi poti prepara la grătar, cu chiflele pentru hamburgeri (14,99 lei), asezonându-i cu sosuri pentru barbecue (5,99 lei). Acestea din urmă vor adăuga un gust deosebit alimentelor preparate pe grătar, venind în combinatii speciale, cu whiskey sau cu miere hickory. Nu uita nici de desertul specific iesirilor în aer liber: Barbecue Marshmallows (4,99 lei)".
 
"Pregăteste-te pentru experienta unică a unui desert tipic american si lasă-te sedus de bunătăti precum cheesecake (7,99 lei), brownies cu ciocolată (7,99 lei) sau clătite americane (7,99 lei). Deja un clasic, milkshake-ul (2,99 lei) poate acompania un desert savuros, delectându-te cu arome de ciocolată sau căpsuni. Pentru un desert light, ai la dispozitie iaurtul în stil american (1,79 lei), în combinatii inedite de briose cu ciocolată, popcorn cu caramel sau merisoare cu ciocolată. Nu rata nici alte delicii clasic americane, precum untul de arahide (11,99 lei) sau mini-briosele (6,99 lei) cu bucătele de ciocolată sau cu aromă de vanilie".