Campanie de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul prin ghiseul.ro, lansata de Primaria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2, prin Directia Venituri Buget Local (DVBL), cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, desfăsoară în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2014 o amplă campanie de promovare a plătii taxelor si impozitelor locale cu cardul prin www.ghiseul.ro.

Sub sloganul „Plăteste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de câstigat!”, campania sustine înregistrarea contribuabililor Sectorului 2 în sistemul national www.ghiseul.ro, care permite plata pe internet cu cardul a impozitelor si taxelor locale. Contribuabilii care îsi plătesc taxele si impozitele locale cu cardul prin www.ghiseul.ro  în perioada 1 ianuarie - 31 martie sunt înscrisi automat în tragerea la sorti pentru a câstiga unul dintre cele 3 premii constând într-un smartphone Samsung Galaxy S4 mini I9195 Black si pentru marele premiu constand într-o tabletă Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8. Mai multe informatii despre campanie pot fi regasite la www.impozitelocale2.ro.

Pentru a-si ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro si/sau pentru a-si plăti direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 2 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DVBL Sector 2 din Str. Gării Obor nr. 10 si nr. 14, respectiv Ziduri Mosi nr. 4.

„Avem în atentie încă din anul 2011 implementarea la nivelul Sectorului 2 a unor sisteme moderne de încasare a taxelor si impozitelor locale, înregistrând astfel o activitate de pionierat în această directie, prin oferirea permanentă de noi solutii. Cetătenii Sectorului 2 au posibilitatea de a-si plăti de acasă, cu card-urile, prin www.ghiseul.ro, obligatiile fiscale ce le revin. Eliminăm astfel cozile la ghisee si desigur ne bucurăm că plata taxelor si impozitelor locale cu cardul este o optiune atractivă pentru tot mai multi cetăteni care aleg astfel să evite stresul si oboseala legate de achitarea acestor obligatii financiare prin metoda clasică, în numerar, la ghiseele oficiilor destinate în acest scop.”, a declarat Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu.

Primăria Sectorului 2 oferă cetătenilor posibilitatea de a-si plăti taxele si impozitelor cu cardul prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2011, iar până la începerea campaniei actuale aproximativ 1.859 de persoane îsi ridicaseră datele de acces pentru platformă.

„Ne bucurăm să sustinem Primăria Sectorului 2 în această initiativă de stimulare a plătii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro, cea mai comodă, simplă si sigură modalitate pentru achitarea obligatiilor fiscale. Initiativele derulate de către autoritătile publice si sectorul privat, în ultimii ani, au dat roade. Sunt necesare eforturi suplimentare, astfel încât să ne asigurăm că sistemul de plată a taxelor si impozitelor local cu cardul devine complet operational si îsi demonstrează utilitatea pentru toate părtile implicate” Cătălin Cretu, director regional pentru România si Croatia al Visa Europe.

Contribuabilii care si-au ridicat utilizatorul si parola pot accesa de oriunde si în orice moment platforma www.ghiseul.ro pentru a vedea informatii detaliate privind obligatiile de plată si pot să le achite direct pe internet cu cardul.   

Platforma www.ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul partial sau total taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente, iar dovada plătii se primeste pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.
       
Avantajele plătii cu cardul prin www.ghiseul.ro: Confort, rapiditate si posibilitatea achitării taxelor si impozitelor locale oricând si de oriunde; Site securizat la înalte standarde privind plata prin card; Posibilitatea plătii taxelor si impozitelor locale pentru toate proprietătile detinute pe teritoriul României, cu conditia înrolării în sistem a primăriei unitătii administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea; Economie de timp, ca urmare a faptului că cetătenii nu mai sunt obligati să se deplaseze la ghiseele institutiei în vederea efectuării plătii impozitelor si taxelor locale si evită posibila aglomeratie de la ghisee; Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator si parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediile DVBL Sector 2; Contribuabilii nu plătesc comision pentru plătile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DVBL Sector 2.