Credit de studii de la Garanti Bank pentru cei ce se inscriu in programul ASEBUSS - MBA

Garanti Bank continuă parteneriatul cu Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti - ASEBUSS pentru sustinerea antreprenoriatului românesc. Prin intermediul parteneriatului, Garanti Bank oferă solutii specifice de finantare celor ce vor fi acceptati în acest program de MBA, prin creditul AntreprenorStart, studentii beneficiind de cele mai competitive conditii de creditare de pe piată, atât în lei, cât si în euro.

Programul ASEBUSS MBA este dedicat atât celor care doresc să pună bazele propriei afaceri, cât si antreprenorilor la început de drum, precum start-up-uri inovatoare, dealeri, reselleri, mici producători sau francizori, fiind singurul MBA special concentrat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Participantii trebuie să fie absolventi de facultate si să aibă minim doi ani de experientă profesională.

Programul este acreditat si oferă o diplomă recunoscută pe plan national si international, fiind singurul din România orientat pe managementul companiilor mici si mijlocii. Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) este cea mai veche scoală de afaceri de pe piata românească. În plus, cei care se înscriu acum în program beneficiază de o reducere de 1.000 euro până pe 10 mai 2014.

Pe 19 februarie, persoanele interesate de programul MBA orientat către antreprenoriat, pot afla informatii despre structură, criterii de înscriere si beneficii în cadrul unei prezentări tinute de prof. Adrian Manaicu.  La sfârsitul sesiunii de prezentare, potentialii candidati pot participa la un curs deschis tinut de un profesor ASEBUSS, pe baza unui studiu de caz. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la adresa: emba @ asebuss.ro.

Programul MBA lansat în 2013 completează oferta existentă, respectiv programul Executive MBA, organizat în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Acesta se află constant în top în ceea ce priveste aplicabilitatea, dezvoltarea competentelor manageriale, componenta internatională si networking-ul.

Profesorii scolii de afaceri ASEBUSS au fost instruiti la universităti americane de prestigiu pentru a preda programe de MBA bazate pe componenta practică a managementului (Harvard, Standford, MIT etc.) si au o experientă vastă în mediul real de business (ca antreprenori, consultanti sau directori în companii multinationale precum Vodafone, PWC, EliLily, Alcatel etc).

Profesorii au adaptat întregul program MBA astfel încât să ofere studentilor cunostinte practice despre problemele managementului de IMM-uri specifice pietei românesti. În cadrul cursurilor se lucrează tot timpul pe studii de caz, pentru a întelege practic diverse aspecte ale business-ului (de ex: întelegerea P&L, dezvoltarea organizatională si managementul oamenilor, marketing si loializarea clientilor etc).

Atât în cadrul orelor de curs, cât si în afara lor, studentii pot veni cu propriile dileme manageriale si pot discuta împreună cu colegii si profesorii pentru a beneficia de idei si sprijin. Programul MBA la ASEBUSS înseamnă si access la consultantă continuă pentru propriul business.

În plus, cursurile demo oferă sansa discutiilor despre oameni, oportunităti, contextul de business actual, precum si despre procesul de atragere a resurselor necesare în antreprenoriat. Înscrierile în avans se pot face la adresa de e-mail: mba @ asebuss.ro. Program se va desfăsura la sediul ASEBUSS, Calea Grivitei 8-10.

Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS  este prima si singura scoală privată acreditată de Ministerul Educatiei Nationale să organizeze două programe de master în administrarea afacerilor – Executive MBA si MBA orientat către antreprenoriat, conform noilor reglementări ale conventiei de la Bologna. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare managerială, componentă internatională si networking.

Kennesaw State University ocupă, începând cu anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, avand mai mult de 22.500 studenti din 142 tari. Kennesaw State University este acreditată de cel mai înalt for international: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA si a devenit în 2007 membră a European Foundation for Management Development (EFMD).

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functionează Domenia Credit IFN SA). Garanti Bank este o bancă universală detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Turkiye Garanti Bankasi se regăseste în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agentii de stiri economice si de afaceri la nivel global.

Banca oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de peste 270 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

Garanti Bank a fost premiată în iulie 2013 de către prestigioasa revistă internatională Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania” si “Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distinctii au fost acordate în cadrul “World's Best Internet Banks Competition 2013”.