Tururi gratuite in Istanbul pentru pasagerii care zboara din Constanta cu Turkish Airlines

Pasagerii care zboară de pe Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanta prin intermediul Turkish Airlines au o oportunitate de a folosi timpul lor de transit pentru a vizita Istanbulul, în loc de a astepta  pur si simplu la aeroport. Excursiile, cu ghizi vorbitori de limba engleza, sunt concepute special pentru acest scop de către TourIstanbul, si oferă trei optiuni de sincronizare în fiecare zi pentru a vedea orasul în timp perioadei de tranzit.
 
Prin oferirea acestei oportunităti călătorilor cu timp de conexiune extinse, Turkish Airlines se distinge de la alte companii aeriene prin transformarea unei perioade lungi de asteptare într-o descoperire încântătoare a Istanbului, una dintre destinatiile premier din lume.
 
Tururile sunt oferite de trei ori, zilnic si sunt concepute pentru a oferi pasagerilor aflati în tranzit o privire de ansamblu rapidă, dar interesantă a Istanbulului. În functie de programul fiecărui pasager, tururi sunt oferite între următoarele intervale orare 09:00-15:00, 09:00-18:00 si 12:00-18:00.

Început în 2009, programul continuă să atragă mai multi participanti în fiecare an, aproximativ 16.000 profitând de ofertă în 2013. Popularitatea tot mai mare a tururilor este o confirmare a faptului că Turkish Airlines aduce o valoare adăugată pentru clientii săi, fără costuri suplimentare.

Pasagerii care doresc să se alăture trebuie să se prezinte la biroul pentru acomodare hotel în sala de sosiri a Aeroportului International Ataturk cu cel putin 30 de minute înainte de începerea turului.
Rezervarea în avans nu este necesară, iar excursiile sunt gratuite pentru toti pasagerii eligibili.
 
Pentru a participa, pasagerii trebuie să aibă timp suficient pentru a finaliza turul. Pasagerii nu pot să se alăture pentru doar o portiune a turului. 
 
Mai multe informatii cu privire la specificul fiecărui tur pot fi găsite la următoarea adresă de internet: www.istanbulinhours.com.