MotorVIP a lansat un showroom de piese auto si accesorii tuning in Sebes, judetul Alba

MotorVIP,  unul dintre principalele magazine online care comercializeaza piese auto si accesorii tuning din Romania, a investit 130.000 de euro in achizitia si amenajarea unui showroom auto ultramodern in Sebes, judetul Alba. Aceasta este prima investitie realizata de retailer-ul online MotorVIP, incepand cu toamna acestui an fiind vizate noi deschideri de magazine in mai multe orase mari din tara.

"Am deschis acest showroom datorita cresterii numarului de vanzari si implicit a numarului de clienti cu peste 30.000 in anul 2013. Am observat un potential important in acest oras si am decis deschiderea primul showroom in orasul in care compania noastra isi desfasoara activitatea" a declarat Daniel Henegariu, managerul companiei SC Promotor Srl, companie care detine site-ul www.motorvip.ro

Deasemenea, Daniel Henegariu a mai mentionat ca preconizeaza o crestere a vanzarilor de 30 % in urma deschiderii acestui showroom si o crestere a cotei de piata la nivel national si regional. Incepand cu toamna acestui an exista in planul de dezvoltare deschiderea unui nou showroom in orasul Cluj Napoca, iar apoi noi investitii in alte orase precum Sibiu, Timisoara, Bucuresti, Iasi si Constanta. Aceasta masura vine din nevoia de a fi mai aproape de clientii companiei, pentru a le oferi si livra acestora intr-un termen cat mai scurt produsele dorite.

"Am observat ca in cadrul comenzilor telefonice, multi dintre clientii nostrii ne intreaba daca avem magazine in orasele in care locuiesc, si am realizat ca trebuie sa demaram un proiect de extindere si la nivel de locatii fizice, nu doar online", a mai explicat Daniel Henegariu, un tanar de 24 de ani care a preluat compania Promotor Srl in anul 2009 de pe pierdere. Acesta a reusit sa obtina performante deosebite in vanzarile de produse auto datorita inovatilor si modalitatii de lucru cu clientii si colaboratorii companiei.

In noul showroom care are o suprafata de 200 mp s-au realizat investitii in stocul de produse de 30.000 de euro iar in achizitionarea, amenajarea si dotarea cu aparatura electronica a acestui spatiu s-au investit 100.000 de euro. 

MotorVIP este brand-ul care reuneste cea mai completa gama de produse din domeniul auto, cum ar fi: piese auto, piese tuning, accesorii auto, anvelope, jante, electrice auto si solutii de intretinere. Prin website-ul www.motorvip.ro se pot vizualiza si achizitiona peste 2 milioane de repere auto. Compania a fost infintata in anul 2002 insa a intrat pe piata de vanzari online cu produse auto din anul 2009. Timp de 5 ani compania a avut o crestere constanta anual, in anul 2013 MotorVIP realizand vanzari de peste 800.000 de euro, o crestere de peste 300% fata de 2012, iar asteptarile pentru 2014 sunt in jurul unei cifre de afaceri de peste 1,4 milioane de euro.