BCR LEASING IFN - 6 luni CASCO gratuit si 3 luni de gratie

BCR LEASING IFN lanseaza, in perioada 3 martie - 30 iunie 2014, o campanie de leasing pentru autoturisme si vehicule comerciale usoare, noi, sub 3,5 tone, prin care ofera clientilor CASCO gratuit timp de 6 luni, prin Omniasig, precum si primele 3 luni gratie la capital, la achizitionarea de vehicule comerciale usoare.

Produsul se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane juridice, persoane fizice autorizate si persoane fizice.

Campania „Leasing pour les connaisseurs” („Leasing „pentru cunoscatori”) are ca punct forte pachetul de beneficii pentru client, care include, pe langa conditiile financiare atractive, posibilitatea de a castiga un weekend pentru doua persoane la Salonul Auto de la Paris, cel mai mare salon auto din lume, organizat intre 4 si 19 octombrie.

BCR LEASING IFN ofera avantajul unui pret accesibil. Companiile pot opta pentru finantare in euro, cu dobanda de 3,95%, variabila in functie de EURIBOR la 3 luni, pentru un avans de 50%, si respectiv cu dobanda de 5,50% pentru un avans incepand de la 15%. Pentru a incuraja finantarile in moneda nationala, produsul este accesibil companiilor si intreprinzatorilor la o dobanda de 6,90%, variabila in functie de ROBOR la sase luni, pentru un avans minim de 15% si o perioada de finantare de 12-60 de luni.
 
Solutiile de finantare oferite de BCR LEASING IFN sunt flexibile, permitand societatilor comerciale din toate industriile firmelor implicate in turism, comert, servicii, dar si autoritatilor publice, institutiilor din sanatate, etc. sa isi reinnoiasca parcul de vehicule sau sa achizitioneze vehicule din clase superioare.

Pentru persoanele fizice, la finantarile in lei, dobanda este de 7,59% variabila in functie de ROBOR la sase luni, avansul minim necesar este de 20% din pretul vehiculului, comisionul de analiza este de 1116 lei, TVA inclus iar comisionul lunar de administrare este de 0,1% aplicat la soldul curent. Clientii individuali beneficiaza de o perioada de leasing intre 12 si 60 de luni.

Oferta „Leasing pour les connaisseurs” este accesibila in toate agentiile BCR LEASING IFN precum si in sucursalele BCR din toata  tara.

BCR LEASING IFN, membră a grupului Băncii Comerciale Române, este parte a ERSTE Group, şi oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar pentru achiziţia de active durabile, respectiv autovehicule (automobile, autoutilitare, flote) şi echipamente (utilaje industriale, utilaje agricole, echipamente medicale, echipamente de constructii, etc.).