Hornbach: ateliere practice si creative pentru femei, in toate magazinele, pe 8 Martie 2014

Pentru a sărbători Ziua Femeii, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit, organizează ateliere practice si creative destinate doamnelor si domnisoarelor. Acestea vor avea loc pe 8 Martie în magazinele Hornbach din Bucuresti, Brasov si Timisoara.

„De Ziua Femeii, dorim să le oferim clientelor noastre prilejul de a-si petrece timpul într-un mod util si plăcut. Întrucât femeile sunt mereu preocupate de frumos si de grija pentru sănătate, pe 8 Martie, în magazinele Hornbach vor avea loc ateliere cu diverse tematici. Este darul nostru pentru doamne si domnisoare - să le oferim posibilitatea de a se relaxa activ si de a primi sfaturi si consiliere specializată, asa cum oferim tuturor clientilor nostri”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit reprezentantului companiei, sâmbătă, 8 Martie, doamnele si domnisoarele vor avea posibilitatea să participe la două ateliere organizate în oricare dintre cele cinci magazine Hornbach. Fiecare dintre activităti va dura aproximativ o oră, iar participarea este gratuită.

Fie că vor să învete cum să cultive legume gustoase, să transforme materiale banale în obiecte decorative de artă reciclată sau să pună în valoare fiecare dar pe care îl oferă,  în functie de magazinul vizitat, doamnele si domnisoarele, vor putea opta pentru diverse activităti - Grădinărit ECO, Artă reciclată sau Arta ambalării cadourilor.

În cadrul atelierului de Grădinărit Eco, doamnele vor primi sfaturi si vor învăta cum să cultive legume si plante aromatice gustoase si sănătoase. Participantele vor afla notiuni de bază despre transplantarea răsadului, cât si informatii privind combaterea dăunătorilor si nutrientii recomandati pentru o crestere sănătoasă a plantelor.

si pentru că nimic nu se aruncă si totul se transformă, participantele care vor opta pentru atelierul Arta Reciclată vor afla de la specialisti arhitecti cum pot realiza obiecte decorative folosind materiale banale, precum o bucată de gresie spartă, un borcan sau o cutie de vopsea, dându-le o notă specială. Astfel, participantele vor putea realiza un ghiveci în stil “Gaudi” folosind tehnica mozaicului pentru a-si pune mai bine în valoare plantele.

Cel de-al treilea tip de atelier, Arta ambalării cadourilor, le va oferi participantelor ocazia să învete tehnici speciale de ambalare astfel încât să poată transforma orice obiect într-un dar surprinzător. O notă inedită a acestui atelier va fi dată, cu sigurantă, de prezentarea unor modalităti de ambalare folosind materialele textile, utilizând metode ale tehnicii orientale Furoshiki.

Participarea este gratuită, iar Hornbach va pune la dispozitie toate materialele necesare realizării activitătilor. În plus, toate doamnele si domnisoarele care vor vizita magazinele Hornbach pe 8 Martie, se vor bucura de surprize.

Atelierele pentru femei vor fi realizate în magazinele din Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), în magazinul din Brasov si în cel din Timisoara cu sprijinul trainer-ilor specializati de la Centrul Educational Fluentis.

Întrucât numărul de locuri pentru fiecare atelier va fi limitat, participantele vor avea posibilitatea de a se înscrie, în prealabil, telefonic sau online la adresa ateliere @ hornbach-romania.ro. Mai multe detalii privind atelierele si înscrierea sunt disponibile pe site-ul companiei www.hornbach.ro.