O noua sesiune de workshopuri NAKED PR, proiect educational de PR specializat

S-au deschis înscrierile pentru noua editie de cursuri, sesiuni si workshops NAKED PR, singurul "laborator PR" din România, locul unde se întâlnesc caracterele puternice, înteleptii, inovatorii din comunitatea PR.
   
Din 31 martie, timp de 7 săptămâni, profesionistii sau aspirantii la profesia de specialist PR în Fashion, Business, Film, Luxury si Politică vor avea ocazia să învete tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalităti cu notorietate, expertiză fără cusur si cariere de succes în aceste domenii. NAKED PR are si o premieră pe lista cursurilor din această primăvară, un modul dedicat profesiei de BUYER.

Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur si Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) si Angi Dumitrescu (Buying) formează echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

“Profesorii de la NAKED PR sunt celebrităti în domeniu. Mai mult, la fiecare întâlnire “studentii” de la NAKED PR vor avea surpriza si privilegiul de a sta fată în fată cu personajele “in the news” din fiecare domeniu pe care îl abordăm, de la designeri de moda de top, manageri cu marci personale remarcabile, politicieni, jurnalisti cu nume si condei recunoscut, actori, regizori premiati international sau persoane publice pe care le admirăm si pe care doar la NAKED avem ocazia să-i si intervievam. Pentru adevăruri de PR NAKED, bineînteles”, spune Raluca Cristea, unul din initiatorii NAKED PR.

“În afară de cursurile clasice, din scolile de profil, profesionistii de PR au nevoie de energia reală, fără ascunzisuri (fără PR) a industriei.  Intâlnirile cu profesorii-celebrităti si invitatii lor sunt valorile adăugate ale syllabus-urilor NAKED, o abordare nouă, prin care ne propunem “PRevolution”, adaugă Adelina Bortan, fondator NAKED PR.

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade si newins, fie că sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR.

Detalii despre agenda workshopurilor si înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR - www.nakedpr.ro.