Transfer de bani Western Union in reteaua de hipermaketuri Cora din Romania

Western Union – unul din liderii globali în servicii de plăti – si Cora România – unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata locală – anuntă lansarea serviciului de transfer de bani Western Union în reteaua de hipermarketuri Cora din România.


Începând cu luna martie 2014, clientii pot trimite si primi bani prin serviciul de transfer de bani Western Union în toate cele 12 hipermarketuri Cora din România. Se pot primi sau trimite bani la nivel international sau pe teritoriul României, în doar câteva minute1, serviciul asigurând accesul clientilor la reteaua globală a Western Union de 500.000 de locatii în 200 de tări si teritorii.

„Disponibilitatea serviciului de transfer de bani Western Union în reteaua de hipermarketuri Cora este o premieră pentru noi în România si reprezintă încă un pas în a oferi clientilor un acces încă si mai usor si mai convenabil la serviciile noastre. Prin parteneriatul cu un brand foarte cunoscut, răspundem nevoii consumatorilor nostri de a avea oricând si oriunde la îndemână un serviciu sigur, rapid si fiabil de transfer de bani. Vom continua să extindem accesul consumatorilor la serviciile noastre prin diversificarea canalelor si a punctelor de acces”, spune Gabriel Sorbo, Vicepresedinte Regional Western Union Europa de Sud.

„Suntem foarte încântati că putem oferi clientilor nostri posibilitatea să transfere bani prin Westen Union direct la Punctul de Beneficii din magazinele Cora. Timpul clientilor este foarte important pentru noi, de aceea ne dorim să regăsească sub acelasi acoperis cât mai multe servicii care să-i ajute să-si rezolve treburile repede, având în acelasi timp certitudinea că au alături parteneri de încredere”, a declarat Bertrand Gregori, CFO, Cora România.

Serviciul de transfer de bani Western Union este oferit la Punctul de Beneficii din cadrul fiecăruia din cele 12 hipermagazine Cora din retea. Clientii pot efectua tranzactii 7 zile pe săptămână, în intervalul orar 08:00 – 22:00. Transferurile în si din afara tării sunt disponibile în moneda locală – Lei. Transferurile de bani către România vor fi plătite în Lei, iar transferurile către destinatii internationale vor fi realizate în valută locală si plătite la destinatie în moneda tării de destinatie sau alte valute disponibile. Tranzactiile pe teritoriul României se pot efectua în Lei.

Transferurile de bani Western Union sunt disponibile în cele patru hipermarketuri Cora din Bucuresti (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza si Alexandriei), în cele două din Constanta, precum si în hipermarketurile Cora din Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Arad, Ploiesti si Bacău.