Mega Image deschide doua magazine noi in Bucuresti si Voluntari, Ilfov

Mega Image anunţă deschiderea a două magazine Shop&Go. Mega Image deschide astăzi, 19 martie, Shop&Go Nicolae Grigorescu 20 - situat pe Bd. Nicolae Grigorescu nr. 20, parter, Sector 3, Bucureşti, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 92 mp.

Mega Image deschide vineri, 21 martie, Shop&Go Galata 46 - situat pe Strada Galata nr. 46, bloc 1, sc.2, parter, Voluntari, judeţul Ilfov, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 104 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image oferă posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.

Mega Image va închide astfel luna martie cu 7 magazine Shop&Go nou deschise.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 302 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (168),  Shop&Go (133), AB COOL FOOD (1). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.